{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Helle Faurholt 2003

6.465 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

maibrit j
Kvinde | 36 år | Oprettet: 9. sep 2006


Fjordhest Helle Faurholt

Fødselsår:
2003
Højde:
145-146
Temperament
Verdens bedste.. rolig, men til tider hissig, men altid til og styre.
Gangarter
Kanone især skridten kan fremhæves
Stævner
2006
Varde dyrskue fik hun 22 point
Landsskuet fik hun ligeledes 22 point, og rigtig meget ros.
2007
varde dyrskue i hvor hun fik 21 point.
2008
Og til sdr, omme stævne: Dressur: LC2. Spring: LC-rev desværre ned i omspringning. Baby jump fik gul roset, da det var clear round. LX: 3. plads.


Stamtavle
Far: Florian Skovå
Mor: Lise Faurholt
Køn
Hoppe
Bemærkninger

fik Helle da hun var 2½ år, og hun var helt rå, så jeg har haft den store fornøgelse af og opdrage hende, og lære hende alt hvad hun kan, og det har været den største fornøgelse, det kan slet ikke beskrives, se en trist hest, vokse op, og pludselig have et glimt i øjet. nu er hun 4(fylder 5 i år) og hun er en stjerne, alle steder hun kommer, vil og blir hun set, selv af nogle af de erfarende fjordhestefolk, ser hende og giver hende møj ros. Helle er all rount pony og kan alt, men hendes mest stærke side er nok spring(min. 60 høj, ellers er det ikke sjovt) og tur, hvor hun bare er en engel.
hun er frisk og elsker og arbejde, kommer når man kalder, og elsker og sutte på tommeltot(hi ja altså på min venstre tommeltot, højre dutter ikke!)hi jeg har vel aldrig sagt vi er som alle andre, har jeg?
men ellers ud og starte nogle små stævner..
Helle har desværre fået konstateret en mild hovkræft.. så en dag bliver hun ubrugelig.. og hun er dømt til et liv på spåner

*****************************NYT 27/6-08******************************
Nu kan man vist betegne Helle som 99.9% trafiksikker, har redet hende fra Grindsted til Eg som er 11 km. og vi mødte alt, biler, scooter, busser, lastbiler, traktor, hesteambulancen, og div ting som der nu er.. og hun tog det så pænt, skridtede med lange tøjler, for stoler på hende, og hun fik bare og nød det, det eneste hun hoppede for var en vejbod, men der hang også noget og flavrede, så kan godt forstå hun gjorde det, men ellers alt andet var luft for hende, hun blir 5 i August, og hun var så dejlig, det er ubeskrivelig.. godt nok er hun fjordhest, men det kan oftes slet ikke mærkes på hende(hun tror selv hun er araber, hun har lige glemt og læse racebeskrivelsen på hende) Så nu er jeg helt sikker og tryk ved at sende hende ud med andre på ryggen..
Helle er en kæmpe bamse, alt den pels, det er helt vildt, hun er næsten ikke til og kende når man ikke ser hende hver dag.
Helle er hele familiens solstråle, og til tider en kæmpe udgift, men mine forældre har langt om længe indrømmet, at de faktisk holder meget af hende, men de er bare bange for heste, efter jeg kom til skade, så det er derfor de ikke har været ude og se til hende..! men det er rart og vide, at også ens forældre holder af det dyr man har viet sit liv til !! og de er rigtig stolte over hvad vi kan sammen..!

Helle er kommet tilbage på rideskolen i Grindsted.. hun har dårlig ben, og dyrlægen ved ikke hvor godt det er, men hun er Pt dømt til et liv med staldbandager.. men hun har det fint, efter hun er kommet på stald.. hun skal for første gang i to uger springe igen, så må vi se hvordan det går, glæder mig til og se hende ha det sjovt igen..
WHII 3 gang mig og helle springer sammen er vi oppe på 65 måske ikke noget, men syndes det er sejt.. især når rytteren ikke kan springe

. . Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . .
. .Hjerte, en plads. . . .fyldt med både. .
.glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte skal jeg dig. .
...gemme...i et hemmeligt sted vil du. .
. . altid findes for du er en hest!!!!!!!!. . .
. . . jeg altid vil mindes, tro det eller. . .
. . . . . .ej, jeg kommer altid til. . . . . . .
. . . . . . . . . . . at elske. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . Dig ! . . . . . . . . . . . . .

Folk siger at deres hest er til salg bare prisen er rigtig, men Helle er ikke til salg, om jeg så selv måtte udfylde en blankochek, så nej tak, mit forhold til min bedste ven, kan ikke gøres op i penge, og Helle er den bedste ven man kan tænke sig, og ikke bare en ting


Du er ubetinget, Det mest ,dyrebare jeg har
Hvis jeg spørg dig ,om noget,Har du altid et svar
For du er modig og ,du gør hvad du vil ,og hvis jeg siger fra
så siger du til
jeg vil gå på gløder ,og ligge dig ned, hvis du rejste i morgen,
så tog jeg med
Jeg vil opgive alt, bare for dig, Og du kan være sikker på
jeg overgiver mig..
Du bekymre dig aldrig, Om hvordan det skal

ka´ du se, at jeg ved jeg er gennemskuet
-du har ret, gi´r fortabt jeg har længe troet
at det kun var en drøm
-men nu er du her..

19. feb.
Helle er mega god i ridningen efter hånden..! hun er så skøn.. hun har ændret sig så meget så på bare 2 mdr. er hun en HELT anden hest og ride..!

Hvorfor skal man have heste når man når over pony grænsen?? Hvor har jeg mødt mange underlige blikke bare fordi min højeste hest/pony er 145 og den mindste under en meter.. Og hvis det ikke er rigtige heste hva fan.den er det så?? de har 4 ben og kan vrinske.. og jeg elsker dem ligeså meget hvis ikke mere end dem med store heste gør..!

Helle skat, du er alt for mig, du er det mest dyrebare jeg har, ingen andre vil nogensinde få dig, elsker dig skat<3


Heller er redet og uddannet i:
Dressur
Spring
Langdistance(let)
tur
handicap
børnepony.
Hms

såå hvis hun ikke er all round ved jeg ikke hvad hun er:0)
Kommentér på:
Fjordhest Helle Faurholt
Annonce