{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Egevang's C'lea 2010

918 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

"Stald Granlund" M
Kvinde | 26 år | Oprettet: 10. okt 2011


Frederiksborg Egevang's C'lea

Fødselsår:
2010
Højde:
154
Håber hun ender på 160
Temperament
Meget rolig og venlig:)
Gangarter
Hun har en fin skridt
Traven er fantastisk
Galoppen ser meget kort ud.
Stævner
Ikke endnu men håber vi gør en dag:)
Stamtavle
Mor: Achillea- Frederiksborg
Far: ** Ramir- Frederiksborg

Køn
En smuk hoppe:)
Bemærkninger
C'lea har to høje sokker på bagbenene og en lille sok på venstre forben.

C'lea købte jeg i efterårsferien 2013.
Jeg købte hende da jeg gerne vil gøre hende til en kørehest. Hun har to høje sokker bagbenene og en lille sok på venstre forben. Da jeg har hørt at racen er en rolig hestrace at arbejde med. Og jeg altid godt har kunne lide deres røde farve:) Hun er rigtig sød at trække med, og meget lærenem. Hun vil meget gerne lære noget nyt, men nogle gange synes ikke det helt så sjovt alligevel.
Min veninde og jeg diskutere lidt om hun bliver springhest eller dressur hest:) Tror at hun bliver en allround, da hun viser sig egnet til begge dele:) Hun er en meget nysgerrig hoppe, men det ikke fordi hun vil løbe væk, hun vil hellere over og kig nærmere.
Hun er nu 3 1/2 og jeg er så småt ved at lære hende at hovedtøj på, hun har vænnet sig til sadlen. Jeg begynder først at tilride hende når hun er 4, da jeg ikke vil ødelægge hendes ryg. For jeg fik af vide at en Frederiksborger er lidt sent udviklet.
Jeg ser en dejlig fremtid med hende da hun har et dejlig temperament og nem at omgås. Jeg håber hun bliver en dejlig allround hest, som der vil være nem at arbejde med:)
Jeg vil skrive nogle gange her inde når der er sket noget spændende:)
5 maj- 2014
C'lea og jeg er begyndt til undervisning en times dressur og 30 min spring. Hun er meget lære nem og nem at have med at gøre! Hun er fantastisk !??
Kommentér på:
Frederiksborg Egevang's C'lea
  •   13. jan 2016 Woow en smuk hoppe du har dig der smiley

  •   11. dec 2013 Tak for det gode råd:) For nu når den er sent udviklet tænke jeg nok hun heller ikke måtte begynde at blive tilkørt:) Men det vil jeg da begynde lige så stille med:) Har du nogle gode råd til hvordan man kan begynde? Altså jeg tænkte at hun på et tidspunkt kan lære lidt af min fjordhest:)

  •   11. dec 2013 Hej smiley Hendes far er en allround hest, en super dejlig hingst, som jeg har haft i rigtig mange år. Rigtig at frederiksborgen er sent udviklet. Hvis hun skal være kørehest vil jeg anbefale dig at gå igang med det samme, det er ikke det bedste udgangspunkt at køre til i en senere alder, bare et godt råd. Hun er en fin hest og jeg vil ønske dig held og lykke med hende i fremtiden. MVH Betina

  •   11. dec 2013 Velkommen til din søde hoppe:)

  •   11. dec 2013 Velkommen til din fine hest smiley kig gerne forbi min frederiksborger hoppe smiley

Annonce