{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder | Pippi [Tidl. part] 2006

1.111 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Natascha Rasmussen
Kvinde | 23 år | Oprettet: 9. apr 2013


Shetlænder | Pippi

Fødselsår:
2006
Højde:
Ca 1,05 cm :)
Temperament
Hun har det bedste temperament hun er super sej, tager alt sammen i stiv arm, utrolig dejlig rolig til mindre børn.

Tricks:
Ryste.
Stå på paller.
Bakke uden berøring.
- Flere tricks kommer når hun lige har lært det ;)
Gangarter
Som en hver anden shetlænder.
Stævner
Ikke ved jeg lige ved af.
Stamtavle
Jeg kender ikke til hendes stamtavle.
Køn
En lille hoppe, med stort H!
Bemærkninger
Pippi's og min historie.

Det hele startede med jeg skulle have part på en dartmoor pony, det fik jeg så også, men så Pippi stod i en boks helt beskidt og bare kiggede på mig, der blev blev jeg solgt. Jeg begyndte at strigle hende og bruge en masse tid på hende til sidst sagde ejeren at jeg bare kunne bruge lige så meget tid på hende og gøre alt ved hende som hvis hun var min egen. Hun er den der gør mig glad de gange andre ikke forstår mig, hun kan mærke når jeg er trist som jeg tit er på grund af jeg har det psykisk dårligt til hverdag men hun er grunden til jeg har fået det meget bedre.
Hun skal bruges til tricks, en masse lange ture så vi kan få sat muskler på hende, så hun kan blive en lækker lille pony.


LØRDAG DEN 18-04-2015
I dag er det en helt special dag, i dag fik jeg nemlig Pippi som låne pony indtil jeg skal på efterskole. Pippi nyder og blive brugt igen, indtil videre har vi gået en masse tuer og været oppe på banen én gang og springe. Glæder mig til at få det bedste ud af de sidste måneder vi har sammen. <3

SØNDAG - 03/05/2015
I dag har vi været ude en 17 kilometer lang gå tur, som bestod af at gå langs vejen, gå i skoven og gå på skinder, super sej pony jeg havde mig!

FREDAG - 08/05/2015
Nu vil jeg smutte i stalden og tage mit kamera med, så vi kan få nogen nye lækre billeder på hendes profil.

SØNDAG - 31/05/2015
Undskyld for mangelende opdatering, men har ikke lige haft overskud til at skrive her inde når jeg også har lektier.. Men i dag skal jeg i stalden fordi min kusine og fætter skal have en tur.

FREDAG - 19/06/2015 - BEDSTE DAG MED HENDE!

Tro det eller lad vær. Selv det her kommer faktisk bag på mig..
Folk kender Pippi, som en meget stædig hoppe, en hoppe som ingen skal bestemme over. En hoppe som kun vil skridte eller trave få meter når hun er i snor. Men i dag gik vi op på ridebanen, jeg slap hende løs, så hun kunne gøre hvad hun nu, ville jeg havde nok regnet med at hun bare ville æde noget af det græs vi har på ridebanen, men tro det eller lad værre, min tykke pony sætter fandeme i galop, og ikke nok med det så laver hun oven i købet glædes hop! - Aldrig i den tid jeg har haft hende har jeg ikke set at hun ville galopere frivilligt ud over når, hun skal ud på fold.
Da vi kom op på ridebanen var der allerede nogen der havde løs sprunget, så jeg løb bare for sjov over springene og igen, tro det eller lad værre, min pony løb efter mig!! Hele 3 gange sprang hun efter mig! Jeg har kendt Pippi, i godt og vel 1,5 år nu og det er første gang hun har vist at hun har lyst til at lave noget andet end bare at stå på en fold dagen lang. - min pony virkede så glad at jeg bare ikke har kunne få mine arme ned siden!
- jeg tager der ud i morgen, så må vi se om hun er lige så glad der eller om hun bare havde en heldig dag.

LØRDAG - 20/06/2015

Ponyen gør det igen, gør hvad jeg beder hende om og kommer når jeg kalder. I dag stod den bare på hygge. Vi gik op på ridebanen for at hygge. Hun nød det og kom tit hen for at blive kløet - Min bedste veninde kom med sodavand, så det kan Pippi åbenbart også lide :)

SØNDAG - 21/06/2015

I dag får Pippi fri, da hun har været mere end fantastisk i de to dage - kan mærke vi går den gode tid i møde.

Pippi er nu sat til salg, så hvis du har interesse, så skriv en mail.

4. juli 2015, blev Pippi og Gismo hentede. Jeg håber Sandra og hendes børn kan få glæde af dem lige så meget som vi gjorde.

Årh hvor er det mærkeligt at tage i stalden og gå forbi den fold hvor Pippi gik, kan godt mærke at jeg savner hende ufatteligt meget..
Kommentér på:
Shetlænder | Pippi
Annonce