{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Kleine May STER 2003

2.931 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lise May S
Kvinde | 35 år | Oprettet: 19. sep 2006


Frieser Kleine May STER

Fødselsår:
2003
Højde:
Hun er ca.158cm
Temperament
Hun er rolig, og venlig.. Der er ikke noget ondt i hende:)
Gangarter
Rigtig gode bevægelser..
Stævner
Kåring som føl, fik hun en anden præmie.
Kåring her først i september, blev hun optaget i stambogen.
Men vi vender tilbage næste år!

Vi var til IBOP den 10. November 2007. Vi fik i alt 70 point, da hun ikke havde været redet mere. De ville meget gerne se hende til næste år, de sagde også at hun ville ligge blandt de bedste, hvis hun havde været redet lidt mere.


Kåring 2008 kleine blev ster med en 2. Det er vi rigtig glad for, da vi ikke rigtig troede på hende.
Så folkens det kan godt betale sig at ride IBOP, det var den eneste grund til at hun blev ster, fordi vi havde fået så gode karaktere:)
Stamtavle
Mor: Vanesse af Lundegården ster.
Far: Anton
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hune er en rigtig fin hest, som man hurtig kommer til at holde af. Hun elsker at opleve nye ting. Li nu er hun i tilridning, og det går rigtig fint.


Kleine kom i tilridning da hun var temmelig umulig, vi kunne ikke løfte hove på hende, vi kunne ikke engang ligge halm på krydset af hende, uden at hun flippet. så hun blev sendt i tilridning, der var hun 2 åneder men det meste af tiden gik med at vænne hende til de ting hu ikke var vant til. Hun kom hjem, og jeg var oppe på hende 3 gange, men jeg kunne ikke få hende til at gå fremad, hun ville kun hvis min mor gik foran hende. Så vi tænkte at hun skulle have lov til at holde fri. Så det gjorde hun 1 år, så kom der IBOP, og det ville min mor jo gerne have os med til.

Vi havde 6 uger til at tilride hende, hun var jo ryttervant. Jeg red på hende de første 3 gange, og hun ville sadig ikke gå fremad, så jeg sagde til min mor at vi prøver i morgen igen, og hvis hun ikke kan gå fremad der, gider vi ikke med til IBOP. Næste dag gik hun bare rigtig fint fremad, som om hun aldrig havde lavet andtet. Så fra den dag gik det kun fremad..

Hun bliver ikke redet om vinteren, da vi kun har en ridebane, og den blive jo frosen, og det er mørkt når jeg kommer fra arbejde. Men skal se om jeg ikke kan finde en løsning på det, for hun er en drøm at ride.

*06/04-2009
Kleine skulle have været til Holland, men vi kunne ikke læsse hende, ved ikke hvorfor, for hun plejer at gå lige op. Men nu må vi prøve i næste uge igen:(


Kleine skal insemineres med Pier 448:)
Kleine fik et fint hingste føl efter Pier:-) Günther hedder han.

2012 Har Kleine fået et fint lille hoppe føl efter Stendert, Neue May.
Kommentér på:
Frieser Kleine May STER
Annonce