{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irsk Sportshest Fitzgerald Diamond "Frizze" 1999

1.038 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Annette A
Kvinde | 63 år | Oprettet: 9. jun 2012


Irsk Sportshest Fitzgerald Diamond "Frizze"

Fødselsår:
1999
Højde:
166 cm stg.
Temperament
Har et markant temperament - over mod et lidt kompliceret sind. Men er også god til at knytte sig / knytte bånd.
Gangarter
Skridt - rolig og god
Trav - meget fremadgående
Galop - energisk - temperamentsfuld
Stævner
han har gået mange springstævner med tidligere ejer.
Jeg har ikke startet stævner på ham
Stamtavle
har jeg ikke i øjeblikket.
Køn
Vallak
Bemærkninger
’Fitzgerald Diamond’ – i daglig tale Diamond og Frizze - er en skøn vallak og smuk fra 1999, en irsk fuldblod. Han måler i stg. 166 cm.. Diamond er tidligere springhest på LA niveau og dressur på LB niveau og kommet til AAR som elevhest i sensommeren 2013.

Diamond er en dejlig opmærksom hest med et temperamentsfuldt men også kærligt sind, elsker at hygge og med en dygtig rytter kan man lære meget.

I øjeblikket har vi desværre nogle problemer med ham, da han stejler straks jeg sætter mig op, vi håber det kan rettes ind, så han kan blive hos os, og ikke skal rundt omkring mere, men kun tiden vil vise det. Vi håber at finde årsagen til at han rejser sig straks jeg sætter mig op, i longen går han fint og lydigt.. Har netop fået raspet tænder, det viste dig de var i en meget slem stand da vi fik ham.

Jeg har part i ham, og har ham i pleje og rider ham alt udover de tre dage om ugen han går rideskole, han går rideskole fire dage, men den ene dag er det mig der rider ham, og eventuelt en anden rytter efter behov.

Vores rideskole Aarhus Rideklubs Rideskole, er et sted hvor elevhestene har et dejligt liv, som er så tæt på at leve som en privat hest som muligt, bortset fra de dage de går skole. De får meget omsorg af deres partryttere og nogle meget velordnede forhold, hvor hestens ve og vel er i fokus og det vigtigste.

Frizze går dagligt på fold med min datters dejlige part hest Graffity - vi lægger stor vægt på de så vidt muligt kommer på fold hver dag.


Kommentér på:
Irsk Sportshest Fitzgerald Diamond "Frizze"
Annonce