{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Svensk Sportspony Ainée [Tidl. hest] 1999

1.404 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline L
Kvinde | 20 år | Oprettet: 31. jul 2013


Svensk Sportspony Ainée

Fødselsår:
1999
Højde:
130 cm.
Temperament
En sød lille pony. Men kan godt være lit skrab over for de andre heste, hun vil gerne være lederen på folden, og kan godt Tribe lit når hun skal ind og ud på fold. og elsker godbidder.
Gangarter
Hun har tre gode gangarter. Hun har en fin fremad gående skrit, men kan godt trribe lidt en gang i mellem. Hun har også en fin fremad gående trav.
Hun har en fin galop hun elsker at galoper hurtigt hun har jo også været B pony i springning, så hun elsker at springe, men hun er begyndt at stoppe og det er lit træls.
Stævner
jeg har reddet LC1 på hende i melem 65% til 70%. og i vinters 2014 vandt vi elevmesterskabet for privat rytter på HRS i dressur. Og vi har reddet et spring stævne, en LD1, men det gik ikke så godt fordi hun jo er begyndt at stoppe. Så vi nøjes bare med dressur.
Stamtavle
Hun har svensk pas, men Hun har intet stamtavle
Køn
Sød og smuk hoppe
Bemærkninger
Hun er verdens sødeste og bedste pony, syntes jeg. Hun er dejlig at ride på. det noget helt andet end Fanta min gamle pony som jeg også har oprettet. For hende har jeg haft nogne problemer med, som fx højregalop. Så det er mega dejligt at have Ainée så man bare kan rase afsted på. og hun er jo også ret dyktig til dressur, og vi vandt jo også elevmesterskabet i vinters 2014, så jeg er rigtig stolt af min lille Prisesse. Og hun har jo også været B pony i spring, og jeg har altid godt kunne lide at springe. Men nu er hun jo som sagt begyndt at stoppe ret meget, så vi rider bare dressur og hyggeridning og den slags. Jeg har haft Ainée i lit over et år, jeg fik hende d. 16/01 2014. Og jeg er rigtig glad for hende.
Kommentér på:
Svensk Sportspony Ainée
Annonce