{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Crossbreed Fiona (Filina) [Tidl. hest] 2008

2.480 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michala Wojtynka
Kvinde | 24 år | Oprettet: 17. feb 2012


Irish Cob Crossbreed Fiona (Filina)

Fødselsår:
2008
Højde:
148
Temperament
Hun er meget rolig!
Men stadig opmærksom.
Gangarter
3 fine gang arter, traven er så sindsyg blød, og så let at sidde ned i, galoppen er helt fantastisk!
Slet ikke pony galop, men meget rummelig.

skridt: middel
trav: over middel
galop: middel
Stævner
Ingen :)
Stamtavle
Mor: Harmonys Freja.
Morfar: Ukendt
Mormor: Ukendt

Far: Idom Aadahls Blue Thunder
Farfar: Ukendt
Farmor: Ukendt
Køn
Hoppe, en dejlig rolig en
Bemærkninger
Jeg har nu d.5 Januar 2014 købt min elskede pony tilbage.
Jeg har tidligere ejet Fiona, i 2012.

Jeg valgte at købe Fiona tilbage, da tidligere ejer spurgte om jeg var intereseret i at købe hende tilbage, eftersom hun ikke følte de klikkede sammen mere, desværre :/
Men nu har jeg så købt hende tilbage.

Hun har forandret sig en masse, men man kan stadig mærke den '' gamle '' hende, inde bag i.
Jeg er så småt begyndt på noget horsemanship, og lange gå ture, for at få hende til at føle sig tryg ved mig.
Jeg ser allerede store forandringer angående med at stole på min mor og jeg, og også i sit ballade som hun lavede lige da vi fik hende.

Eftersom jeg tidligere har haft hende, så har jeg redet hende, og været med til at tilride hende.

Min anden hest ''Babie'' er ret så jaloux når jeg kæler med Fiona eller når jeg tager Fiona med op fra folden.
Fiona og Barbie er ikke de bedste veninder ;)
Men vores lille Mille snakker de begge med.

Fiona er den dejligste, sødeste og roligste pony nogensinde! Hun laver stort set intet ballade, også elsker hun møs på mulen ;)

Jeg vil føre ''dagbog'' ved speciale lejligheder <3

Mandag d.13 Januar 2014
Mor har købt rebgrime da tidligere ejer sagde hun trænede hende i rebgrime.

Fredag d.17 Januar 2014
Billeder i sneen med hyp ;)

Tirsdag d.21 Januar 2014
Første gang ude og ride på fiona skatten efter køb, det gik godt.

Søndag d.16 Marts
Så blev halen redt fuldstændig igennem, og vi tog lige en tur i blæsevejret, hun skulle dog sættes på plads da vi sidst var ude og ride for 2 uger siden :D

Lørdag d. 12 april 2014
Dagen startede meget godt, vi fik taget en masse billeder(og nogle af dem kan ses herinde) efter det tænkte jeg at jeg lige ville ride en tur på hende, så jeg tog min hjelm på og gik en tur, på vej hjem sætter hun i lige så stille trav ned af en bakke, jeg tænker det okay, men så bliver det for meget og jeg forsøger at standse hende. Hun fortsætter med at løbe og sætter frem i galop, alt dette forgår uden sadel , da jeg tit rider uden sadel og der har aldrig været problemer ! pludselig syntes hun at det er så sjovt at hun laver et rejehop, og det resultere i at jeg flyver ud over hovedet på hende og laver en saltomotale, lander på nakken/hovedet/venstre skulder og mister alt luft. Jeg er då bevidst løs i lidt tid, og heldigvis er der et kærestepar som har set mig og kommer hen og spørger om jeg er okay, jeg er så ikke i tilstand til at svare så jeg ligger bare. Heldigvis er min farmor også kommet kørende i samme øjeblik jeg er fløjet af så hun var der også.
Jeg lå så der med tæpper osv på og kunne ikke bevæge mig pga min ryg. De blev enigeom at ringe efter ambulancen, så vi var et smut forbi Hillerød hospital og få taget røntgenbilleder, heldigvis var der intet sket. Men nu er mit hoved totalt smadret pga ag faldet, det ligner jeg er blevet slået, også er min ryg selvfølgelig også smadret kan næsten ikke gå.

Mandag d.15 april 2014
Jeg var lidt i tvivl om jeg turde sætte mig op på en hest igen, men blev enig med mig selv om at jeg blev nød til det. Allerede i starten kunne jeg mærke at jeg var lidt nervøs. Men jeg valgte at ride alligevel. Det var sådan okay da jeg skridtede (omkring min ryg) men da jeg travede kunne jeg med det samme mærke det gjorde nas i ryggen, så jeg steg af og droppede at ride, jeg ved stadig ikke hvornår jeg kan ride igen :(
Og jeg har altid ikke været bange for at tage udfordringer og ikke gået i panik når en hest løb med mig, eller lavede et lille hop til siden, i det hele taget stort set ikke været bange når jeg red, men jeg kan mærke at dette styrt har taget hårdt på det, og gjort mig til en lidt anden rytter! Håber jeg bliver den gamle rytter jeg var igen.....

29 og 30 Maj 2014
Fiona og jeg tog en tur på stranden i bikini og uden sadel. Vi badede i det super dejlige vejr, og det var SÅÅÅÅÅ hyggeligt!!!!!

15-05-2014
Super dejlig lang skridt/travtur langs strandkanten og på marken, det var igen idag uden sadel, og hun gik så dejlig kort trav. åh hvor jeg dog elsker min pruhest!
Udover det blev jeg nød til at indse at jeg må finde en part til hende, da jeg skal på efterskole næste år, er ikke meget for det, og der bliver udvalgt med tanke... og det skal være dem som behandler hende som en prinsesse :D

VI HAR FUNDET EN RIGTIG SØD DAME SOM HAR FÅET PART PÅ FIONA, OG HUN PASSER HENDE OGSÅ IMENS VI ER PÅ FERIE....

11-7-2014
Jeg havde været på ferie, og savnede Fiona sindsygt meget, så jeg red en tur i skoven på hende. Vi så en hare som sad fast i et hegn. Først blev Fiona utroligt bange for haren fordi den spjættede så meget. Så hun lavede et ordenligt spring og vendte om i fuld galop. Heldigvis er hendes galop utrolig let at sidde i, så jeg fik stoppet hende, og steg af for at gå ved siden af hende så hun følte sig mere tryg. Vi kom frem til hvor haren var, og hun kiggede en del. Jeg beroligede hende med min stemme, og aede hende. Jeg fik passerede hende forbi, og lod hende græsse imens jeg hjalp haren. Jeg satte mig op på hende igen og vi red videre.
Vi kom til et lige stykke, perfekt til at galopere på, så jeg satte hende frem i galop, havde troet hun ville løbe afsted, men istedet fik jeg den langsomste fine galop, med hovedet lidt nede. Gal det bare en fed oplevelse at ride i skoven om sommeren i en dejlig fed galop!
Hele vejen tilbage var jeg bare den lykkeligste heste ejer :D og hun blev lige spulet da vi kom tilbage fordi hun svedte så meget.
Super dejlig dag!

Jeg har været meget på ferie her på det sidste, så har næsten ikke været ude hos prinsessen :( så vi er igang med lange skridt ture og skridt med trav ture, for lige at komme igang igen <3

Fredag d.1 August 2014
Vi var ude og få taget nogle billeder, desværre var Fiona lidt af et fjolle hoved, så måtte hoppe af, af sikkerhedsmæssige årsager :/ men vi fik dog stadig nogle gode billeder. Billederne kan man se her :)

FIONA ER DEN BEDSTE PRUHEST, NOGENSINDE!!!!! <3
Kommentér på:
Irish Cob Crossbreed Fiona (Filina)
Annonce