{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Højløkkes Buster 1999

692 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Freja B H
Kvinde | 22 år | Oprettet: 17. mar 2013


Fjordhest Højløkkes Buster

Fødselsår:
1999
Højde:
1.44
Temperament
Da jeg ikke har haft ham i særlig lang tid, har jeg endnu ikke lært ham så godt at kende, men indtil videre er han en utrolig sød, rar og en dejlig dreng. Han er et KÆMPE nusse hoved og kunne sagtens stå og blive striglet hele dagen, hvis det var det.

Han lider af lidt separations angst, men det skyldes nok at han mistede sin køremakker for nogen år siden. Det er blevet en smule bedre, da vi har øvet meget med ham og han er nu ved at vende sig til at der ikke sker noget, når min søsters hest Fjotte, bliver trukket ud.
Gangarter
Dejlig frisk og fremadgående.
Stævner
Så vidt vi ved, ingen, men det kan stadig nå at komme. Han har dog kørt studenter kørsel med sin gamle makker, som desværre er afgået ved døden.
Stamtavle
M: Beauty

F: Athos
FF: Buggedals Foss
FFF: Gnist
Køn
En smuk, robust vallak.
Bemærkninger
Da jeg ikke har haft Buster i så lang tid, har jeg ikke lært ham at kende så meget endnu, men mit førstehåndsindtryk er helt klart positivt!
Han er sød og meget rolig. Han har indtil videre taget alt med stiv hov og fungere rigtig godt med min søsters Fjordhest, Fjotte, selvom hun er lidt af en sur kælling.

Han er kørt til og har med tidl. ejer kørt til både konfirmation, bryllupper, studenter fester og så videre, så det er helt klart noget der en dag skal afprøves!

Han går i spænd med alle slags mennesker og kan sagtens bruges som børne pony, hvis det var det. Han har lidt unoder, men ikke noget der betyder noget, da han ikke gør dem/det i ondskab. Han er en Fjordhest og det kan tydeligt ses og mærkes!

19/01/14
Buster har idag haft en u-rutineret og nervøs rytter oppe på sig og det gik så godt! Faktisk så godt at ham som var oppe på ham, blev helt vild med at ride. Han gik roligt fremad, selvom han er fremadgående og han var så sød! Er så stolt af min lille basse <3

20/01/14
Jeg har idag øvet en masse horsemanship med ham, da han har nogen ting han lige skal have frisket op, hvor jeg bl.a øvede ham i at stå ved siden af en opstignings rampe, da vi alle herude er tunge i røven og bruger den til at stige op på - det er desuden også bedst for hesten. Han sagde ikke noget til det og han var så dygtig! Jeg bliver bare gladere og gladere for ham hverdag <3

24/01/14
Mig og Buster er kommet rigtig godt i spænd med hinanden, faktisk så godt i spænd, at vi nu kan ride rundt nede på marken alene og hygge rundt i rebgrime og uden saddel. Jeg er en meget nervøs rytter, indtil jeg lærer min hest at kende og han er bare så dejlig rolig. Han er stadig en dreng med udfordring i, hvilket jeg synes er rigtig dejlig. Han er blevet testet ang. trafikken (har været ude og ride tur) og han siger absolut intet til biler eller andet.

02/02/14
Mig og Buster har idag været nede på marken og skridte lidt rundt.
Jeg har for første gang reddet derned alene på ham og det gik bare super godt! Han har så rolig et sind, og det eneste han gør når han gør noget, er at blive stædig og ''hoppe'' lidt - ellers går han bare. Jeg er så glad for at jeg har fået min bedsteven igen. Min dejlige Buller dreng <3
Kommentér på:
Fjordhest Højløkkes Buster
Annonce