{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Røskva Tidselbjerg [Tidl. hest] 1999

1.674 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fjordhest Røskva Tidselbjerg

Fødselsår:
1999
Højde:
137 i stg
Temperament
Meget mild og rolig
Gangarter
God skridt
Lidt skøjtende trav (smule indfodet)
God og rolig galop
Stævner
øhh...

Er kåret med 7 i helhed
Stamtavle
M: Rida vinstrup
F: Appel halsnæs

osv...
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Røskva var jeg ude og kigge på søndag d. 19 januar - Da vi kørte derfra var jeg meget i tvivl - Hun var helt perfekt i sind og gangarter - Ikke for stærk fortil heller (måske lidt døv i munden, men så var det heller ikke værre) og rigtig sød og en hyggefrans. Jeg var i tvivl fordi hun skovler lidt fortil, da hun er indfodet og ja.. der kan jo komme konsekvenser senere hen..

Det hele endte dog godt og jeg valgte at købe hende til en yderst favorable pris, som gjorde at vi valgte at købe hende. Jeg havde kun kunne finde et minus, og den chance er jeg nødt til at tage :)

Vi blev enige kl 01.30 om natten om at hun skulle være vores (jeg og sælger) og aftalen blev at de leverede hende morgenen efter (i dag). Røskva kom ved 9 tiden og vadede lige ind i stalden og i hendes boks. Kiggede lige på de andre og gav sig så til at spise. sagde goddag fra boksen og var fuldstændig cool. Intet hvin eller andet. De stod inde nogle timer, da Røsvka var svedt og derfor synes jeg hun lige skulle tørre lidt inden de kom ud. Da de kom ud var alle de andre oppe og køre, men Røskva var rolig og sagde bare goddag og gik så videre rundt på folden og undersøgte den.

Her til aften åbnede min nabo ledet og Røskva fandt selv direkte ind i hendes boks og gik i gang med høet. Ingen problemer der.

Da jeg kom over her til aften fik hun en god strigletur og hun nød det.

Hun er fuldstændig upåvirket af at være blevet flyttet og opføre sig som om hun har stået her i evigheder.

Glæder mig rigtig meget til at lære hende bedre at kende, og ungerne er også helt vilde :)

Når der er blevet lyst imorgen skal jeg få taget en masse forskellige billeder og lagt ind og tekst kommer løbende, da hun jo kun lige akkurat er ankommet.

Tag rigtig godt imod min "tøsen" :D


Opdatering d. 31/3 -14

Så er jeg og Røskva startet undervisning .. Ved ikke helt om det går godt.. Vi er vist lige dumme til at fatte hvad underviseren mener.. Men vi skal nok komme efter det :) Røskva har vist sig at være komplet rolig når ungerne sidder på hende og ellers noget af en dame - Totalt som det skal være :)
Kommentér på:
Fjordhest Røskva Tidselbjerg
Annonce