{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Depla frá lunansholti II [Tidl. hest] 1991

1.970 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie W. Hejgaard
Kvinde | 23 år | Oprettet: 18. jan 2014


Islænder Depla frá lunansholti II

Fødselsår:
1991
Højde:
Ca. 1,38
Temperament
Hun har det bedste temperament til nybegynder, da hun er meget rolig og aldrig kunne finde på at gøre nogen fortræd. Jeg var selv nybegynder, da jeg fik hende:)
Gangarter
Hun er 5 gænger og alle er rigtig gode.
Tølt: 7,50
Trav: 6,50
Pas: 7,00
Galop: 8,00
Totalkarakter: 7,52
Stævner
Jeg har ikke startet stævner på hende, men jeg ved at tidligere ejer har og i sine unge dage har hun også været konkurrencehoppe
Stamtavle
Far: Toppur fra Ejolfsstooum
Farfar: Hrafn fra Holtsmula
Farmor: Sera fra Eyjolfsstooum


Mor: Buska fra Rimakoti
Morfar: Blesi fra Rimakoti
Mormor: Blesa fra Hnausum
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Depla er en meget rolig pony og hun har lært mig alt hvad jeg kan. Jeg fik hende ca. for 3 år siden. jeg troede at vi lånte hende. Da mine forældre først skulle finde ud af om vi passede sammen. Men det gjorde vi i hvert i fald. Så da der var gået 1 år, fik jeg at vide at hun faktisk var min! Hun er født på Island og kom til Danmark da hun ca var 7-8 år. Hun har også fået 6 afkom og er en rigtig god mor. Hun tilpasser sig meget til sin rytter, så hvis man sætter en nybegynder op på hende går hun lige så stille roligt og hvis hun mærker, at rytteren er ude af balance sætter hun farten ned. På folden er hun meget stille og rolig og trækker sig fra skænderi og balade. Hun har lige fået ordnet tænder.

8/3-2014 Nu har jeg sagt farvel til min lille skat:( efter 3 fantastiske år! Men det var på tide for os begge to. Jeg var blevet for stor og kævede mere end hun kunne og det var på tide at hun skulle lære en ny op og leve rasten af sine dag ved. kommer godt nok til at savne hende, men jeg ved at Laura nok skal passe på hende.
"Du vel alt tid være i mit hjerte"<3<3<3
Kommentér på:
Islænder Depla frá lunansholti II
Annonce