{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Master || R.I.P || [Min part] 2003

3.217 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rebecca & Gaston
Kvinde | 24 år | Oprettet: 29. jan 2014


Hollandsk Varmblod Master || R.I.P ||

Fødselsår:
2003
Højde:
Omkring 1,60 cm.
Temperament
Perfekt temperament. Men her er lidt om dem:

Stalden: Han er rigtig sød inde i stalden. Han bider eller sparker ikke. Han er et rigtigt nussehovede! Når man ligger sadel på ham, så kan han godt finde på at løfte sit bagben, men det er ikke noget problem. Han er ikke så glad for at få sadlen på, så når man skal til at ligge den op, kan han godt gå lidt rundt. Han har det fint med at der går andre ponyer/heste forbi. Han har ikke noget problem med at få hovedetøj på. Han tager det næsten selv ind i munden.

Folden: Han er rigtig sød at trække ind og ud fra folden. Man behøver bare at kalde på ham, og så kommer han. Når man trækker med ham, går han pænt ved siden af en. Når man skal åbne og lukke ledet, så står han også pænt og venter ved siden af. Når man skal til at lukke ham ud, så prøver han ikke at løbe ud på folden.

Ridehus: Master er rigtig frisk i ridehuset. Han skal bruge meget plads når han galopere, så det kan godt være lidt svært at ride, når der er mange. Han er ikke bange for noget i ridehuset. Under springning er han lidt svær at styre nogengange, men det er bare fordi at han løber hurtigt. Ved dressur starter han med at gå roligt, og så bliver han mere frisk i løbet af tiden.

Udendørs ridebane: Han er rigtig sød på udendørs ridebane. Ved dressur er han rigtig frisk, men ved springning så kan han godt være lidt doven, når det er varmt i hvert fald. Han er ikke bange for noget udendørs hellere. Til stævner er han rigtig frisk og stopper ikke. Jeg vil sige at han er bedre at ride på den store bane. Der har han også mere plads.

Skoven: Han er også rigtig sød i skoven. Han elsker en tur i skoven. Han er også meget frisk. Han vil godt gå foran de andre. Hvis man går bag de andre og man galopere, så kan han godt finde på at overhale 1 eller 2, hvis man ikke har fat på tøjlerne. Han plejer ikke at være bange for noget ude i skoven. Han er også rigtig sød at springe i skoven, og han stopper hellere ikke.
Gangarter
Skridt: Han går lidt hurtigt i skridt, men det er jo bare fordi at han er hest. Når man tager fat på tøjlerne, begynder han ikke at trippe. Han er meget let at lave parader på. Han er også rigtig god til at gå ned i skridt. Han prøver ikke at sætte i trav, hvis man ikke har bedt ham om det.

Trav: Han har en rigtig rolig trav i starten. Han går fint ned, hvis man arbejder rigtigt med ham. For at få ham ned i traven, skal man have meget brede hænder. Når han ikke har chambon på, så skal man have hænderne meget på højkant. I starten er han lidt svær at sidde på, man skal bare lige vænne sig til det. Det kommer også lidt an på om hvor frisk han er. Han er meget frisk i traven efter at man har galoperet.

Galop: Han har en meget fremadgående galop, så som sagt skal han bruge meget plads. Han er meget frisk i galoppen, og nogle gange kan han godt finde på at lave et buk, men det gør ikke noget. Han er lidt svær at få ned i galoppen, men det skal bare læres. Når man springer på ham, skal man have hænderne meget på højkant. Han er rigtig dejlig at sidde på i galoppen.
Stævner
Han gik S med den gamle ejer.

Spring:

29 juni 2014 - LE metode S4 = Fejlfri. Ingen placering

Sløjfespring:

20 maj 2013 - 50 cm. = 4 fejl. Ret mærkeligt at der blev revet en bom ned, for han rørte den ikke..

17 april 2014 - 50 cm = 4 fejl. Han sprang mig ud af sadlen, så jeg var nød til at tage en volte.

Ridelejr:

11 juli 2014 - striglekonkurrence = 2 plads. 20 point


Regner med mange flere stævner på min Manse her.
Stamtavle
Har den ikke..

Men ved at han er boet i Holland, Sverige og Herlev.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Jeg fik part på Master den 02/02 2014. Det var ikke lige den hest/pony jeg havde regnet med at få part på, men det syn har ændret sig helt nu! Han betyder rigtig meget for mig ? Han har den helt perfekte højde til mig. Han står på Egene Ridecenter, som står i Gl. Holte.

Han er en meget speciel hest, med sin helt egen personlighed!

<3
<3 M
<3 MA
<3 MAS
<3 MAST
<3 MASTE
<3 MASTER <3
<3 MASTE
<3 MAST
<3 MAS
<3 MA
<3 M
<3

Master blev aflivet den 18.10.2014.
Han havde tabt sit dækken ude på folden. Da han frøs meget, så begyndte han at rulle sig for at holde sig varm, og det endte med at han fik tarmslyng. Derefter var der ikke noget at gøre andet end at aflive ham.. Den hest har en helt speciel plads i mit hjerte, og vil altid have det. Jeg savner ham mere end noget andet, og det kommer aldrig til at gå op for mig at han er væk..
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Master || R.I.P ||
Annonce