{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Debusies Prince Of Denmark RIP savner dig! 2006

1.945 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

-Camilla * team AGR *
Kvinde | 24 år | Oprettet: 5. mar 2007


Welsh Cob (sec D) Debusies Prince Of Denmark RIP savner dig!

Fødselsår:
2006
Højde:
Målt til 149 m/s af DRF, og er færdig målt kat. 1
Temperament
Altid sød og rar i stalden, står helt stille når man strigler ham, fletter, sadler op og af og når man nusser ham.
På folden er han nem at fange, medmindre du laver en farlig bevægelse, så er han på vej den anden vej.
Gangarter
I dressur har han gangarter over middel. Han går med lethed til bidet. Han har det med at spænde lidt op, men vi prøver at arbejde ham længere i hverdagen. Det er allerede blevet meget bedre. :) Han går altid fremad med en god energi.
Stævner
Ja. Vi starter distriktstævner i LC - LB** springning. Han har et stort talent indenfor springning, men lige nu har han bare brug for at opleve en masse.
Stamtavle
Ja, han har en laaaaang en.
Far: Fjordglimt Martino
Mor: Rotherdale Princess Royal
Køn
Vallak. Kasteret som 5 års, han går på fold med både vallaker og hopper på en gang.
Bemærkninger
Prince er en vidunderlig pony, som knytter sig helt vildt til sin ejer. Han vi gøre alt for sin rytter, bare man selv tror på det.

Jeg fik Prince i sommerferien 2013. Prince og jeg er virkelig ved at finde rytmen i springningen, og jeg har lært hvordan jeg bedst kan ride ham rundt på springbanen. Han er super god til både at løbe hurtigt og lave skarpe vendinger. Dejlige pony, jeg glæder mig til at opleve en masse med ham.

Blev aflivet d.12 juni 2014 pga. en meniskskade i bagknæet.

Da vi fik ham handelsundersøgt i sommeren 2013 i forbindelse med at vi ville købe ham, kunne dyrlægen se at han taktede urent i bagbenene. Hun mente at det var pga. at han var redet forkert, og at han bare trængte til en masse løsgørende arbejde.

Efter 9 måneders løsgørende arbejde og nogle kiropraktikbehandlinger, begyndte vi at kunne se taktfejlene endnu mere. Dyrlægen mente nu at skaden hele tiden havde ligget på lur, men i forbindelse med at han blev redet ordenligt, har det udviklet sig til at han var blevet lettere halt.

Dyrlægen mente at han var færdig som ridehest. Men da han var ung synes forsikringen at der skulle forsøges med nogle ledbehandlinger inden at de ville tage stillig til om forsikringspengene kunne udbetales.

Der var ingen chance for at han kunne holde til andet en stille skovtur, hvilket SLET IKKE passer til hans temperament, så vi valgte af aflive ham på vores egne omkostninger. :'(

Fra drøm til marridt på under et år. Jeg elsker stadigvæk virkelig den pony. <3
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Debusies Prince Of Denmark RIP savner dig!
Annonce