{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Jyde Merle 2013

1.130 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nanna B
Kvinde | 25 år | Oprettet: 4. nov 2012


Jyde Merle

Fødselsår:
2013
Højde:
110 cm tror jeg (-:
Temperament
Hun er en hest med krudt i røven.
Gangarter
Hun tager meget korte skridt (-:
Stævner
Stamtavle
Mor Mette
Far lester
Køn
hoppe
Bemærkninger
Hun er bliver kaldt hund da hun altid er den første der kommer, løbene nede fra folden, for at snakke, og hun fandt alt for hurtig ud af hvor der ikke var strøm i hegnet. Hun er vores huptig føl, da vi ikke vidste at vi skulle have føl. Vi var taget til Holland, på 12 dages ferie, da de ringer hjemme fra danmark, for at spørger, om vi ikke skal hen og se vores nye føl. Vi troede ikke vi skulle have føl, da hendes mor var gået 3 måneder over tid. og da hendes mor har tabet flere føl før, så moren var kommet på sommerfold, for at tabe sig lidt.
Hun var heller ikke et mor føl, da hun heller ville gå med avlshingsten, og de andre heste. hun gik også over det hele på gården, i stalden, når smeden beskar de andre heste, og hun var med når jeg red en tur på min vallak, vi red dog kun 15 minutter, når hun var med. Men hun ville meget gerne ud og se verden.
og som noget sjovt, havde hun en høne, som de andre høns ikke gad, til at spiste hendes fluer, når hun sov, og man kunne se at begge var ret tilfredse.
Kommentér på:
Jyde Merle
Annonce