{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony af Cob-type (sec C) Thers Fancy Flyer [Tidl. part] 2010

2.954 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hylleborg og hyppen
Kvinde | 22 år | Oprettet: 4. apr 2013


Welsh Pony af Cob-type (sec C) Thers Fancy Flyer

Fødselsår:
2010
Højde:
130 cm
Temperament
Stalden: for det meste rolig
Ridehuset: dejlig rolig
Ridebane: rolig men en smule opmærksom
Skoven: meget frisk og bukker en del
Gangarter
Skridt: delvis rumlig og godt fremadgående
Trav: rumlig, godt tempo
Galop: okay, mangler dog træning
Stævner
Har været til mange kåringer
Stamtavle
F: Thers Mickey Mouse 74705 WSB
M: Thers Mystic May 137268 WSB
MF: Thorneyside The Terminator 45541 WSB
Køn
Vallak
Bemærkninger
Flyer er en helt fantastisk pony som jeg er så heldig at ha' som min egen. Han er en sød, sjov, klog, dum og skide irriterende hest, men jeg elsker ham. Han har et dejlig roligt temperament trods hans alder. Jeg rider egentlig mest dressur på ham, men nogen gange sker det at vi tar en skovtur med vennerne eller at vi smider bidet som en afveksling. Han har et meget stort spring talent, som desværre ikke bliver brugt så meget, da jeg ikke "bare" må gå ned på springbanen og springe. Han er her på det sidste begyndt at få en masse rygmuskler og han er begyndt at søge nedad.

Vores historie startede med at jeg bare skulle ride ham en enkelt gang i vinterferien. Det gik så så godt at Lotte(hans ejer) spurgte om ikke jeg ville ride med på et hold om onsdagen. Det takkede jeg selvfølgelig ja til. Han var virkelig en lort den dag og jeg kunne knapt nok styre ham ud på hovslaget. Dagen efter red jeg igen, men denne gang alene og holdk*ft hvor var han besværlig. Han vrinskede konstant efter de andre heste og kunne ikke forstå hvor de andre var. Den første lange periode da jeg red ham, blev det mere og mere til hygge da han var så svær at styre. Jeg satte næsten ridningen på stanby og brugte tiden på at longere, gå tur og at hygge med ham.

En dag sagde det lige pludselig klik for os og vi begyndte at forstå hinanden. Efter den dag er hele mit liv forandret. Jeg har fået en fantastisk ven som forstår mig om som altid vil være der for mig. Jeg har flere gange stået op af ham og grædt og han har stået og nusset mig i håret. Det er tydeligt at vi stoler fuldt ud på hinanden. Lotte siger at man ikke kan stole så meget på en unghest som jeg gør, men det tror jeg på man kan, så længe hesten også stoler på en. Jeg vil nyde den tid vi har sammen, for før jeg ved af det er det ovre:)

D. 28 juni 2014
Alting står meget uklart og jeg ved ikke om jeg kommer til, at ride ham som før, efter ferien. Hvis ikke håber jeg meget på at få en part så jeg kan pleje min ridning.

D. 4 December 2014
Tja for omkring 1 måned siden stoppede jeg med at ride. Jeg har ikke set ham siden, jeg red ham sidste gang og ved ikke hvordan det går med ham. Jeg er SÅ taknemlig for de gode timer og dejlige dage sammen med dejlige Flyer. Jeg vil elske ham for evigt! <3<3<3<3

D. 26 September 2015
Det er snart et år siden jeg stoppede med at ride, og jeg må sige at af og til savner en tur på Flyer. Jeg har stadig ikke set ham siden jeg stoppede, og ved stadig ikke hvordan det går ham. Jeg håber drengen har det godt, og at alt går ham vel<3<3 hvis du ved noget om hvordan han har det, så må du endelig gerne skrive!
Kommentér på:
Welsh Pony af Cob-type (sec C) Thers Fancy Flyer
Annonce