{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rabella 1997

1.365 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anette P
Kvinde | 21 år | Oprettet: 18. feb 2014


Anden særlig race Rabella

Fødselsår:
1997
Højde:
135
Temperament
Dalagergårds C You også Rabella er den roligste og sødeste pony man kan ønske sig. Dog kan hun være en strid dame. Hun gider ikke at røres ved ørerne og kan stejle lidt hvis hun ikke lige gider gøre som Silke vil. Hun har den dejligste gang og den mest fantastiske galop. Vi træner mest dressur nu da Rabella ikke rigtig gider springe længere. Hun gør stop og jeg falder af. Det er ærgeligt da hun jo før har gået høje klasser. Men hun bliver hos mig da jeg elsker hende og det gør hele familien. Rabella er god til at ride i skoven men bliver let forskrækket for "spøgelser". Dette gælder også til stævner når der står en blomst eller andet uha dada det er farligt. Silke og Rabella hygger sig meget sammen og skændes lidt men de ender altid med at blive gode venner. De får megen ros af ride læreren for deres gode samarbejde og Silkes. Rabella skal nok føre Silke frem i dressuren. Rabella er den dejligste lære pony :)
Gangarter
Lækker skridt og trav. Men galloppen er den mest fantastiske rolig og blid.
Stævner
Masser og mange rosetter. Lige fra LF spring til LD og LC til træning. Men dressur har vi også mange 1 pladser og får mange ros på vores vej. Vi øver LC 1 og LC2 og bruger nu tiden på dressur. Jeg har jo nu 2 ponyer fordi jeg også gerne vil springe og det gider Rabella ikke længere.
Stamtavle
Blåt pas kender mor og far
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vi håber at mange vil følge os og især gamle ejere for Rabella er noget særligt. Hun er sød og har den dejligste hilsen når vi kommer i staldenom morgenen.
Kommentér på:
Anden særlig race Rabella
Annonce