{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Stenløkkegårds annabell 2011

2.196 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

KiaKatrine
Kvinde | 30 år | Oprettet: 9. aug 2005


Welsh Cob (sec D) Stenløkkegårds annabell

Fødselsår:
2011
Højde:
144 pony målt
Temperament
Rolig og tændt hest, hun kan tændes, men man kan altid holde hende.
Gangarter
Kan ikke sætte karakter på, så det må komme når hun har startet stævne, men kan ellers selv sige.

Skridt den ser fin ud, trænder godt ind under sig selv.

Trav træder rigtig godt ind under sig og næsten et spor over sig selv.

Galop den skal der arbejdes lidt mere med, da jeg syntes den ser lidt stiv ud.

Fri trav rigtig lækker og bare noget flyvende.
Stævner
Ikke startet noget med mig, men har startet lidt med tidligere ejer da hun var solgt i 23 mdr.
Stamtavle
Har fuld tavle
Far:
Parvadean the gigolo
Farfar:
Parvadean diplomat
Farfars far:
Synod replay
Farfars mor:
Dewin della
Farmor:
Parvadean ginette
Farmors far:
Synod ranger
Farmors mor:
Synod ginette
Mor:
Gribsvads blacki
Morfar:
Talon toreth
Mormor:
Persie rumba


Køn
Hoppe, med stort H. Ikke sådan at man ikke kan styre hende.

Hun har den bedste personlighed, og er meget speciel, kærlig, godmodig og samarbejdsvilling.

Hun nyder og lave noget og være i hænder.
Bemærkninger
16 Marts 2014
Var vi ude og kigge på hende, og vi stod der i lang tid, og hørte om alt muligt, og fik en god snak.
Vi besluttede os for at vi gerne ville have hende, hun står stadig ude ved avlerne, men får hende hjem i slutningen af april, eller når vi er klar til at få hende :)
Det er min kære mand der har købt hende til mig, men ham der står for alle udgifterne. Så han er bare super skøn.

22. Marts 2014
Var vi ude og hygge med Anna, og fik hende striglet lidt, og så hvordan hun er når hun tages fra de andre heste, og når man gik med hende, da hun ikke er den der har været mest i hænder, men hun virker super nem og have med at gøre, hun skal bare lige lære fidusen at kende, og at det er lækkert og blive striglet.

19. April 2014
Kom Annabell hjem til os hvor hun nu skal til at igang, selve trailerlæsning var gået godt og tog en halv time, og det var hendes allerførste tur og allerførste gang hun skulle væk hjemme fra. Så vi tager det stille og roligt med hende, så hun kan falde til og vi lære hinanden at kende, selve trailerturen var gået godt og Annabell var ikke helt tilfreds med det, hun skulle lige dampe af inde i boksen.

23. April 2014
Var jeg i stald for at træne lidt med annabell, da hun skulle lære og stå bundet i to snore i stedet for en, det skulle hun lære før eller siden, det gik sådan okay, hun skal lige lære det og at striglen er okay.
Men det gik til sidst så stod hun pænt og begyndte og nyde at blive striglet.
Mangler bare at kunne komme til at strigle hende under maven og på benene, samt at redde halen ud.
Men der er fremskridt hver gang hun "udsættes" for noget nyt, nu kan hun trækkes med ordenligt til og fra marken :)

28. April 2014
Prinsesse ponyen kommer nu når jeg fløjter eller kalder :) og nu kan jeg strigle hende under maven og på benene, og løfte det ene forben, den pony imponere mig mere og mere, og hun kan da ikke være mere død og gå med :)
Hun er og forbliver bare min lille øjesten, elsker allerede den pony, kunne ikke være mere lykkelig over købet af hende, der er intet ondt i hende, tværtimod hun er bare så god som dagen er lang

4. Maj 2014
Idag bandt jeg Annabell op med to tove på den anden staldgang, og hun fik flettet sin man, for at hygge os, og blev striglet over alt, hun stod ganske fin, også selvom der blevet muget og larmet lidt rundt omkring hende, og at min søn (2 år) løb på staldgangen lige ved siden af hende, og det tog hun med ophøjet ro. Dog kunne hun ikke lide at min mand gik rundt oppe på loftet, dette er noget hun nok skal vende sig til med tiden.
Hun fik prøvet trense og det gik også hel fint, snart påbegynder man tilridningen stille og rolig, og dyrlægen kommer snart ud til at ordne hendes tænder.

7. Maj 2014
Idag havde vi dyrlægen ude for at ordne hendes tænder og hold da op hun tog det pænt, ved godt hun var dopet på berolig, men hun stod pænt dog prøvede hun og gå tilbage, og fik renset baghove idag og redet halen ud, har fået noget og arbejde videre med fra dyrlægen, hvordan jeg kan lære hende at løfte ben.
Han var også så sød den kære dyrlæge at han rev en af de løse tænder ud til os, så nu har vi et minde fra hende :)
Den pony betyder alt for mig, hun er min lille øjesten <3

Annabell rykker sig bare hele tiden, og er min prinsesse pony, hun er gået fra at jeg ikke kunne strigle hende på på modsatte side end den jeg stod på, så panikalder hun, for hun kunne ikke magte at jeg stod og striglede hende over ryggen.
Jeg kan nu også gå på den ene side og have armen over hende og klappe hende på den anden side, og vifte med min arm. Ja hun er bare en skøn pony og er rigtig lære villig, og jeg nyder arbejdet med hende, og sønnen på knap 3 har fået skridt tur på hende, dog skal jeg stadig holde fat i ham, for hun er meget frisk og kan godt finde på at små trave.
Men der sker frem skridt med hende hele tiden.

7. Marts 2015
Var jeg ude og træne med Annabell efter hun har hold pause fra tilridningen, men hun er som hun plejer og være. Så det har været super godt for hende at holde den pause :)

19. Marts 2015
Hold nu op en god musse jeg har mig, og sikke tilliden bare er der mellem hende og jeg, og hun har virkelig forstået det med en longe, hun kan nu longeres i bare grimen, og trækker ikke afsted med mig mere. Så det er godt nok en fornøjelse.

14. Maj 2015
Havde min rytter sin svigerinde med ude, som gik alt igennem ved Annabell om hun havde ondt nogle steder, så alle nervebaner blev tjekket igennem, og det samme med ryggen, så vi var sikker på at hun ikke havde ondt inden tilridningen for alvor kunne gå igang, og fik ros for hende, hun ser fin ud og kunne sit longe arbejde som hun skulle, så det må der ikke laves mere af, da hun ellers får for mange krafter pga mere energi, så nu skulle vi træne der noget kom op i højden ved hende, det blev gjort med en skammel så man kunne stå og flavre lidt og trampe lidt. Og dette fandt hun hurtig ud af ikke var farligt, og der var belønninger når man kom tæt op, hun kan dog ikke lide skamlen ved siden af hende også op i højden, så vi træner med at hun syntes det er okay at vi kommer op via bøjlen.

18 - 19. Maj 2015
Vi har de sidste to dage trænet at Annabell skal have rytter på ryggen, og det går over alle forventninger, hun er nu kommet op og hænge og det acceptere hun fint :) så det er bare lækkert at se den forvandling hun gør fra gang til gang, og hun må stige op i bøjlen selv, og Annabell ved bare hvad der skal foregå, hun vender selv hovedet om mod sadlen for at få sin godbid, også står jeg klar med nogle foran hende, som belønning for hvert rigtige forvandling hun gør :)

26. Maj 2015
Hold nu op en forvandling, nu har hun haft rytter på ryggen i en hel omgang, hun travede lidt da hun fik et chok over der nu sad noget oppe på hende, men hun klarede det så godt og hun måtte bagefter hænge i bøjlen uden problemer, det var ikke problemet at få benet over hende, men det med der nu sad noget på hende der var højere end hende, og som hun ikke kunne se, men hun kom ned og gav hende en masse ros, og kom op og hænge i bøjlen. Så elsker virkelig bare min lille musse pige :)

23. Maj 2017
Annabell blev solgt den 31. Juni 2015 men er så tilbage købt den 19. Maj 2017 så hun har været væk godt og vel 1 år og 8 måneder, og jeg er så glad for at jeg fik muligheden for at tilbage købe hende :)
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Stenløkkegårds annabell
Annonce