{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Musse 1990

692 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Adam B
Mand | 18 år | Oprettet: 16. feb 2014


Anden særlig race Musse

Fødselsår:
1990
Højde:
Omkring 132 cm. Hun er i vært fald en 2'er pony.
Temperament
Musse er meget rolig, og man kan ride hende alene i skoven. Hun står også pænt på staldgangen alene, og hun ved godt, hvem der bestemmer. Da hun var rideskolepony, var hun den, som alle nybegynderne kom op på.
Gangarter
Musse har en lille gang. Hun skridter meget godt. Traven er ret hurtig og det er galoppen også.
Stævner
Musse er tidligere distrektsmester i spring. Hun havde tidligere altid en rytter til at springe med hende til stævner. Hun har nok også gået en masse rideskolestævner, men vi har ikke startet stævner med hende, da hun er på pension hos os.
Stamtavle
Hendes stamtavle er ukendt.
Køn
En meget klog hoppe.
Bemærkninger
Musse er sød at have med at gøre i dagligdagen. Hun er den ældste hest i flokken, men desværre er hun også den nederste i hierarkiet. Og så er hun rigtig madglad. Musse har lidt gigt i det ene bagben, og lige da vi fik hende var det meget slemmere, end det er nu. Hun kunne slet ikke løfte benet, og så kunne hun slet ikke springe, som hun brænder for. Men nu hvor hun går i løsdrift i stedet for, at stå meget i boks, er det blevet meget bedre. Vi er faktisk begyndt på, at springe lidt. Vi startede bare med 20 cm. Det klarede hun fint, og nu springer vi op til 70 cm! Selvom hun er 24 år, så har hun ikke glemt, hvordan man springer.:-) Hun elsker også lige at tage en galop på marken. Nogle gange ligner hun virkelig en gammel pony, men så nogle gange ligner hun en 3 årig, som fiser hun rundt på folden. ;-)

Tak fordi du kiggede forbi. Byd gerne velkommen.
Kommentér på:
Anden særlig race Musse
Annonce