{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony DomeniQue [Himmelhest] 1994

794 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollandsk Sportspony DomeniQue

Udfordringer
Fødselsår:
1994
Højde:
Kat 2
138 cm.
Temperament
Varm og opmærksom
Gangarter
Skridt: Lidt over middel
Trav: Langt over middel
Galop: Over middel
Stævner
Hun har ikke startet nogen stævner med mig.
Men har vidst startet en hel del stævner, blandt andet M klasser i holland.
Hendes ejer har startet en del på hende.
Stamtavle
M: Judith Van De Sikkedel
F: Conder OX A 1830 PREF
Køn
Hoppe
Bemærkninger
DomeniQue er den fantastiske pony, som jeg har været så heldig at få part på.

Det startede med at jeg oprettede en annonce, hvor jeg søgte part, omkring mit område. Der var mange henvendelser, men altid heste der boede for langt væk, og derfor var dette ikke en mulighed. Så kom jeg i kontakt med Domen's ejer, og der blev hurtigt arrangeret møde.
Mit første møde med Domen var en utrolig rar følelse, da hun har det temperament, og den personlighed, jeg altid falder utrolig hurtigt for, og hende faldt jeg netop for med det samme jeg satte mig på ryggen af hende. Hendes personlighed hjælper utrolig meget på mit humør, og skaber glæde på de dårlige dage.
D. 1 april blev det fastgjort at Domenique blev min faste part, som jeg så får lov at ride 2 gange om ugen, og det er bestemt noget jeg glæder mig til hver gang jeg skal ud på gården.

Primært bliver Domen brugt som skovturspony i mine hænder, og med noget distanceridt indover. Der kan dog godt blive taget et par enkelte tærrenspring af og til. Selvom jeg ved hun springer det hele, tror jeg ikke jeg springer det hele, og derfor holder vi os til de helt små ;)

Hun er utrolig varm når man rider hende, og er en pony som altid går fremad, som man faktisk bør holde igen, for at få kølet hende ned. Hun er nem at håndtere i al omgang, både i stalden, når hun bliver sadlet op og når man er ude med hende, hun har dog nogle problemer med at stå stille, især hvis der sker en hel del omkring hende. Men er det ikke bedre, end en hest der knap nok rør på sig, og man konstant skal drive frem på, for at skabe noget mere gnist?

Ser frem til mange gode oplevelser med Domen. Må de altid forblive positive ;)
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony DomeniQue
Annonce