{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature My Little Fellow [Himmelhest] 2014

15.642 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DayDreamer "DD"
VIP
Kvinde | 29 år | Oprettet: 26. feb 2013


Miniature My Little Fellow

Fødselsår:
2014
Højde:
Ca 52 cm.
10+kg.
Temperament
-
Gangarter
-
Stævner
-
Stamtavle
M; Bella La Princesa Piqueña
F: Magic Flash Back
MM; Lucky Star
Køn
Hingst
Bemærkninger
Så kom dagen endelig. Dagen som skulle have været den smukkeste og bedste i mit liv. Dagen som blev til en af de værste.

8;30 bliver jeg ringet til at min mor, som ville sige nu er det nu. Bella roder i boksen, sveder og vil fole. Jeg flyver op og ud, og rigtig nok hun er igang. Konstant smider hun sig og rejser sig, men mere end en hvid bobbel bag til kommer ikke.
Kl 8;50 bliver jeg nervøs og vi for fat i en dyrelæge, som siger vi skal vente 30 min endnu. Efter de 30 min er gået ringer vi igen og siger der intet sker, og de sender nu en ud.
9;30 ankommer hun og begynder at føle efter. Føllet ligger sammenkrøllet, så hun skal hive både ben og hoved op i fødselskanalen.

Benene klarede hun, ved hovedet opstod der problemer. Bella havde så mange smerter nu, at hun både stejlede, hoppede, skreg og vi blev nød til at give hende en bremse på.
Dyrelægen ringede til en anden dyrelæge, for alene kunne hun ikke dette her, og inden for 5 min havde vi to dyrelæger her.
Jeg havde hele tiden skulle holde halen oppe, men da nr 2 dyrelæge kom kunne jeg gå ud. Og det gjorde jeg. Og jeg græd imens jeg ringede til min kæreste. Havde nemlig fået at vide at føllet ikke bevægede sig og jeg skulle regne med den til 90% var død.

Da jeg kom ind igen stod de med kæder og jeg fik at vide at for de ikke føllet ud nu, så skal Bella aflives på stedet.

10;30 fik de endelig revet føllet ud. Føllet lå komplet fordrejt og snoet i hele halsen og sådan havde han lagt i maven også. Han har i følge dem ventet for længe med at vende sig og først gjordt det da der var for lidt plads og derfor lå han både på ryggen og så fordrejt.
De sagde en uges tid ca har føllet været dødt og det fordi den har snoet sig selv sådan ind og derved kværket sig. Det havde intet med Bella at gøre, det var en rent dumt uheld at det lige skulle ske for os.

Føllet er gået en måned over og var stort, Bella havde ikke kunne fole ham selv. Jeg gav mig selv skylden konstant, men fik utryggeligt at vide at ingen af os havde kunne gøre noget.
Bella overlevede knap og nap og er nu i overvågning.

Han er en flot rødbroget hingst, med en lille snip og 4 hvide ben. Der var kun 3 % chance for den farve og han er bare så smuk og velskabt.

Han fik lov at ligge i boksen til kl 12, og så tog vi ham ud og begravede ham.

Bella har det omstændighederne godt. Hun er træt og har fået smerte stillende. Men det hårdeste var at se hun ikke er helt var med på at han ikke rejser sig. Hun har gjordt ham ren på hele bagpartiet, nusser ham i hovedet og prøver nappe og skubbe ham op. Uden held. Hun lod os tage ham ud uden problemer, hun så efter ham og gik så. Hun vrinsker heller ej efter ham, så hun har nok forstået situationen.

Hun havde været den perfekte mor. Jeg har så ondt af hende, at hendes første baby skulle ende sådan.

Rest In peace My Little Fellow. Jeg nåede aldrig lære dig at kende, men jeg ved du bliver taget så godt imod i himlen af Latino.

Fellow blev begravet kl 15;30.

Beklager mit udseende på billederne, det ikke nemt at se ok ud når man næsten kun græder.


Hvis nogen har ondt i bagdelen over at jeg føler for at oprette et dødt føl, så skriv jeres problemer på en seddel og stik den op i numsen. Afvis mig, men spar mig for jeres kommentare, det medføre kun en blokering, jeg gider dem ikke. Jeg har det bedst med at lade ham blive en del af min flok og dette indebære at vise hans skønhed frem.
Kommentér på:
Miniature My Little Fellow
Annonce