{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Zijaya Jameelia 2014

2.660 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Arabisk fuldblod (OX) Zijaya Jameelia

Fødselsår:
2014
Højde:
92 cm en uge gammel.

Men forventet stg 155-160 cm
Temperament
MEGET selvstændig lille dame. På ingen måde bange for noget, vader lige ud i vandpytter og kalder på hele staldens heste, når hun skal ind. Hun er bare så sød :-)

Og bukkespring det er hun ekstrem go til at lave!! ;-)
Gangarter
FANTASTISK galop!!

De andre gangarter kan hun ikke rigtig styre endnu med de lange følstænger
Stævner
Mon ikke det kommer engang, hun sku da gerne være min kommende dressurstjerne <3
Stamtavle
Er efter Zonyx x Zijara Amelia / Wareno <3

Stamtavlen er uendelig lang.

Vores første 2. generation af vores avl.


Køn
En smuk lille prinsesse hoppe <3
Bemærkninger
Født 7 dage før tid og hendes kære mor havde i flere uger givet os grå hår med uendelig mange plukveer, vokspropper og mælkeløb. Lørdag d 3-4-2015 var vi ude og tjekke Zijara tidligt om morgenen, kunne godt se der var mælk ved patterne, men det havde der jo været en hel del af, så regnede ikke med det ville ske før om natten, da det var der hun havde været mest urolig ugerne optil... Men netop da vi havde taget til konfirmation på sjælland gver hun sig til at fole. Kl 18.00 viste hun de første veer og 18.15 var føllepigen ude og max en halv time efter var føllepigen på benene! Selvom jeg var mange timers kørsel væk, fulgte jeg nøje med over mobil/webcam så jeg fik hele folingen at se og jeg var helt rundt på gulvet og begyndte at tyde da jeg kunne se følle sprælle helt sindsygt da hun var kommet ud. Pyhh jeg var lettet!!!Vi drønede hjemad med det samme og 3 timer senere fik jeg den smukkeste lille prinsesse at se.
Lille mor havde lidt svært ved at forstå der var et eller andet der fulgte hende i boksen, tror det hele havde gået så stærkt så de første to dage sku der lidt hjælp til men efterfølgende er Zijara blevet den perfekte mor og elsker hendes datter højt... Hun har virkelig fået sig sag for sig for Zijaya er meget selvstændig så mor fiser efter hende konstant :-)

Hun vokser hurtigt og udvikler sig meget hurtigt, vi er fuldt ud tilfredse med hende og håber på hun engang bliver min lille dressurstjerne :)
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Zijaya Jameelia
Annonce