{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Mistral [Himmelhest] 2006

1.940 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke Nordkvist
Kvinde | 28 år | Oprettet: 14. feb 2009


Knabstrupper Mistral

Fødselsår:
2006
Højde:
Ca 170
Temperament
Han er meget stille og rolig når han lige får lært personen at kende. Under rytter er man et lille ADHD barn der bare skal derud af, og det kan kun gå for langsomt..!
Gangarter
Lige pt, vil jeg kun kalde dem en middel, hvor især traven er flot. Men jeg er slet ikke i tvivl om at når der kommer nogen muskler på, så skal de nok også blive over middel.
Stævner
Ikke nogen med mig, men mener da nok at han har startet et par med hans ejer :)
Stamtavle
Ikke en jeg kender til..
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fik Mistral hjem en uge efter jeg havde aflivet Queen. Mistral er endnu ikke min hest. Han er blot en jeg låner, indtil jeg køber ham. Rent praktisk er han jo så faktisk min, bare ikke på papiret.

Mistral er præcis sådan en hest jeg IKKE kiggede efter. Hans annonce lød som noget for mig, og da jeg prøvede ham, gik der ikke mange minutter før jeg allerede vidste at det bare skulle være ham - selvom han slet ikke var det jeg søgte. Men det kan jeg godt se gennem fingre med - jeg ønsker ikke nogen anden hest end Mistral!

Han er ikke blevet redet det sidste 1,5 år, så vi har meget at arbejde med og vi er da også godt i gang. Vi tager den lidt med ro og lærer hinanden lidt at kende!

Alt i alt er han jo en helt fantastisk hest med et fantastisk sind. Der er slet ikke noget ondt skabt i ham.
Jeg elsker når han nusser mig i håret med mulen, og han elsker når jeg klør ham på halsen.. Så vi er jo et win win par, haha!

I fremtiden er planen at Mistral skal blive min store springhest, hvor vi også skal se om millitary er noget for os. Så bare vent, i kommer til at se os på alle stævne pladserne, haha ;)!


D. 17.09.2014
Jeg er rigtig dårlig til at opdatere herinde.. Holder det mere til facebook stilen. Men man er altid velkommen til at ansøge mig på FB for at følge lidt med. Måske en dag, hvis der er nok der vil følge os, kommer der en blog omkring min hverdag med hestene, men ikke mindst min hverdag med Mistral.

Nå, opdateringen! Vi har åbenbart vores regel at jeg falder af/kommer på skadestuen, lige så mange måneder som jeg har haft ham. 4 måneder, 3 fald, og 1 forstuvet fod.. Det tegner da bare rigtig godt (y).
Jeg elsker Mistral. Han er en fantastisk hest, selvom han er en rigtig drengerøv, et rigtigt bulderhoved.

Vi var kommet rigtig godt i gang med ridningen i alle 3 gangarter, og var så tæt på at begynde på springningen, indtil han begyndte at stejle.. Det viser sig så at han har en forkert benstilling på forbenene, der skal rettes op med smed hver 5-6 uge, en højere tå, og genoptræning. Så vi starter da bare lige forfra! Men når det er det der skal til, så er det jo det der må gøres.

Han har fået sig så mange muskler (dog tabt nogen af dem igen.. ;)) men alt i alt er han blevet rigtig pæn at se på.
Jeg stoler så meget på ham, kender ham allerede så godt, så jeg tør at sætte nybegyndere op på ham.
Min gravide veninde har været oppe på ham, min veninde der var bange for heste har været der og min eks kæreste som heller ikke var udpræget begejstret for idé'en. Men de kom alle op, og han var så fin og rolig! På dage hvor det ikke blæser voldsomt, tør jeg sætte alle op til en skridttur. Han er så god!

Jeg glæder mig rigtig meget til vi er færdige med genoptræningen, og kan se frem til mange år med ham som min fantastiske springhest.
Kommentér på:
Knabstrupper Mistral
Annonce