{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Pegas Solgt 2009

1.647 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Siff og juleponyen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 20. sep 2011


Haflinger Pegas Solgt

Fødselsår:
2009
Højde:
Da vi købte ham stod han som 1,40 men da vi fik ham hjem, målte vi ham og der var han kun nogle 1,37-1,38 håber han bliver lidt højere. og mit max. mål var 1,45 ville helst ikke have en der var mindre men elsker hans højde.
Temperament
Pegas har det beste temperament en pony kan have han tager alt cool finder sig i alt bare i alt en rigtig godt pony. Rigtig lærenem og vil rigtig gerne også lave noget.
Gangarter
Han har rigtig fine gangarter.

Skridt) Godt fremad gående
Trav) Vil rigtig gerne fremad, men hvis man siger til ham at det skal være rolig trav så gør han det.
Galop) Han har ikke så god balance, så det er lidt svært for ham at galoper.men ellers er den rigtig god og stille,men der skal øves med galoppen.
Spring) Har god taktik og har stor lyst til at springe.
Stævner
Ja med tidligere ejer har han har started 2-3 stævner et med spring og et eller to i dressur.

Jeg skal nok bruge han til lidt spring,western og måske lidt distangse når han har fået lidt muskler og har kondi til det.
Stamtavle
han er hel racet af hvad jeg har fået af hvide men han har en hel racet mor og far

Mor Bella (haflinger)
Far Karl (haflinger)
Køn
Verdens kønste vallak hvis i spørg mig :D
Bemærkninger
Det hele starter med at min pony Navaro blev aflivet da han havde en skade, og jeg ville gerne stadig have en hest eller pony så vi tog ud og kigge på nogle den første vi skulle se på var Pegas han stod på Fyn og jeg bor et sted på lolland det er er lidt langt men som sagt var han den første pony jeg skulle ud og se på, dog ville jeg ikke ud og se på ham i start med da jeg ville have en over de 1,45 og han stod som 1,40 men tog alligevel ud og kigge på han. Så var vi der endelige havde glædet mig alligevel meget men ja han skulle læsset for at komme ud på ridebanen hvor jeg skulle ride på ham. han gik lige i traileren og stod stille og det hele der var 5-10 min der ud til. så var vi der så skulle der saddels op og rides da de havde lidt travlt red ham ca. 20-30min da han havde haft vokse pause, Blev helt forelsket i han. nå så var det tid til at tage hjem ad da vi også skulle nå at kigge på to andre heste som stod samme sted. Så var jeg ude og kigge på dem der var ikke noget der sagde at det skulle være en af dem. da vi så var ved færgen og ventede på den spurgte min mor og vi var nød til at kigge på flere sagde jeg nej da jeg var helt forelsket i Pegas. det var historen og hvordan jeg fandt ham

Tricks jeg vil lære ham.
Ligge ned
kysse (kan)
neje (næsten)
spankse skridt
Lege med bold
og måske lidt mere

den 23/5-14
idag fik jeg løs sprunget ham. han spring 2 og ikke mere da han ikke har kondi.

opdater når det er sket noget nyt håber i tager godt imod ham :D der kommer flere billeder hen på ugen men har kun haft ham i 2 uger. Undskyld vis der er fejl i teksten er ikke så godt til at stave :D
Kommentér på:
Haflinger Pegas Solgt
Annonce