{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Romeo 2013

3.150 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

N.H.H.H
Kvinde | 45 år | Oprettet: 20. maj 2009


Anden særlig race Romeo

Fødselsår:
2013
Højde:
Ca 146.5
Temperament
Vi kender ikke hans sande jeg, og han kender det nok ikke en gang selv endnu. Han virker ret cool over for nyt og er hurtig lærenem over for nye indput. formodes at være født sidst i 2012.

opdateret d. 17-06-14
Romeo er rigtig sød og har et meget mildt væsen, han virker meget lærenem, og han gør alt hvad han kan for at gøre alt rigtigt første gang, man kan tydeligt mærke om han har en ked af det dag eller bare en super fed dag, han er en pony der tænker utrolig meget...

Opdateret d. 2-9-2014.
Romeo har et fantastisk roligt gemyt, Hans godhed og hans nærvær kan man kun holde af, han er meget selskabelig anlagt, hvor man er der er Romeo også og den er lige go hver gang. I hans kontakt til mennesker der finder han fuldt ud sin ro, så kan alt andet ellers bare komme efter ham og bide ham i bagen, for er han sammen med en, så føler han sig helt i sikkerhed og tryg. Han er meget meget rolig.

opdateret d 13-11-14

Romeo er nu komme sig helt, han har det dejligste temperament man kan forestille sig, venlig rolig og behersket, kærlig og meget observerende over for alle ens signaler, virkelig en ener, meget velegnet Terapi hest. kommende børne pony, han vil blive kat 1 pony.
Gangarter
Ved vi ikke endnu Han har aldrig løbet frit.
Vi har nu set skridt og trav, ret store bevægelser med godt ind under sig træden, dog stadig medtaget i sin balance.
opdateret d. 30-06-2014
Romeo bliver bedre i sin balance men mangler stadig en del.

Opdateret. d. 2-9-2014.
Romeo ja han kan nu godt spadsere, han er ski bare ikke særlig fotogen, for at sige det mildt grim på foto, men lad dig ikke narre han er faktisk en stor gangmaskine under skindet, bare ikke så tit det vises, da det jo er bedre at stå ved en lomme og få guf...
Stævner
Ja. Romeo har nu startet sit første lille stævne. Han fik en førsteplads. LD1.
Stamtavle
Han har ingen stamtavle
Køn
Romeo er blevet vallak hos os d. 05-03-2015
Bemærkninger
Vi kalder ham for Romeo. Romeo har vi frikøbt d. 24-05-2014. Han kommer fra meget og næsten ubeskrivelige ekstreme forhold. Romeo er blevet taget for tidlig fra sin mor, Er efterfølgende plaseret i en togvogn, eller det vil sige på pladsen som er en 4 del af en lille togvogn, der har han stået det meste af vinteren sammen med 4 andre på samme alder, stod der så længe at han/de til sidst gik mod loftet og ikk kunne rejse hovedet, pga afføring undersig, der har altid været helt mørk og ingen lys overhovedet og ingen bevægelses frihed, da han så heller ikke kunne stå der mere måtte de/han simpelthen graves fri, for så at komme til nyt indelukke, et mørkelagt skur, hvor han og de andre så igen efter laaang tid igen stod oppe under loftet med spær og jernrør hængende løst ned over deres hoveder, Det var så der vi fandt dem. Romeo er en meget lille skræmt sjæl, en sjæl der først nu skal lære at se, høre og føle og stå og bruge sine ben, Han har aldrig prøvet være på en mark, se eller smage græs, fået kærlighed eller nogen form for kontakt, frisk luft i sine næsebore eller et vindstrejf i sin pels. Han er vandt til mørke, ildelugtene klam og smattet bund under sig, sult og nød i værste grad. Vores dyrlæge har vuderet ham kakektisk, det vil sige, han kan ikke tabe sig mere, han har kun skind, sener, og indvolde tilbage, han er simpelthen døden nær. Han havde ikke klaret 2 dage mere...
Romio kolapsede 4 gange på kun de 10 mtr der var fra hans mørke rum og til den opredte trailer der holdt og ventede på ham, både lyset, lydene og den rene dejlige luft til næsen og alt nyt omkring sig tog meget hårdt på ham. Vi fik ham på trailer ved simpelthen at hjælpe/løfte ham frem til og op i trailer, da han var inde i traileren faldt han helt til ro igen, så var der jo vægge igen til at beskytte sig bag for alt det nye i verden han slet ikke vidste fantes. Et hoppe føl vi kalder (Julie) blev også frikøbt fra samme sted og kår, så han fik sig en følgesven. Julie vil også blive oprettet herinde. Han kom sikkert frem, kom ind i en dejlig tyk friskt strøet boks sammen med sin ven. han sov meget første dag, jeg var faktisk bange hele natten, for han hang virkelig i en tynd tråd som galt hans liv eller død, heldigvis stod han/de stadig op næste morgen, han spiste kun ganske lidt, der skulle jo kræfter til at samle hø op og og tygge det. han skal hjælpes op når han har taget sig et hvil, da hans muskler ikke er der til at bære ham. Han er nu blevet mere frisk æder på livet løs, kommer med små lyde når vi kommer ind i stalden om morgenen, han har fået lystent til livet tilbage. Han syntes nu stadig verden er meget stor, men har nu mod på at gå en tur ud bare lige ud af stalddøren og så bare stå stille der og snuse i vinden, hvorefter han så skal tilbage i sin boks efter bare 5 min, han har jo ingen kræfter, eller ben muskler eller led som har prøvet nogen form for rigtig bevægelse. Det går stille frem men den rigtige vej. Han vil hos os blive fulgt meget tæt af vores dyrlæger, vi gør for ham alt det vi overhovedet kan og han kæmper selv med alt det sidste han har i sig, han har nu fået lidt glimt i øjet. Vi er overud lykkelige for selv hans bitte små fremskridt, han har jo også krav på gotterne her i livet, og hans liv starter nu og her hos os, vi glæder og til han vil kunne holde til bare 10 min på fold og græs om dagen, at han vil kunne gå bare stille og roligt en tur rundt i hegnet, og med tiden tage sig en rask tur i buk og glæde, men der går rigtig længe før vi når dertil, men hvert skridt frem tæller for Romeo. Romeo vil kunne følges her og på vores hjemmeside. Håber i vil tage godt imod ham, det er ikke den flotteste og den pony som bare kan det hele, men han har en sjæl der kan det hele og fortjener som alle andre en chance til det grønne liv og ikke mindst kærligheden og nærværd og tryghed. Billeder vil blive opdateret løbende så man her vil kunne følge alle hans skridt frem til at blive en normalt fungerende pony/hest og med tiden forhåbentligt vil blive klar til nyt blivende hjem.

OPDATERET D.27-5-2014 Romeo er nu behandlet for orm, han er fyldt med mega store spoleorm., de vælter ud, samt micro strongolyder, væmmeligt syn, håber tarmene vil forblive at være intakte, ellers må han desværre aflives, kun den næste uge vil kunne vise fremskridt eller hvil i fred og hvis så er det godt han nåede få frisk luft i næsen strejf af vind i manen go mad og søvn i rent og tørt velduftene leje og sammen med sin følgesven. Her til nat fodring i boksen en spand til hver, Julie bliver først færdig med at spise, Romeo løfter hovedet fra sin spand, går helt i stå med at tygge imens han står nogle sekunder og kigger på Julie. , veg lidt til siden med hoved som om han sagde er du mere sulten, så har jeg noget tilbage endnu, julie gik hen til spanden og tog en mundfuld, så skal man ikke sige heste ikke har følelser. Han har virkelig bare en rigtig rar og god portion kærlighed til andre gemt i den lille forhutlede trælse krop, han går lige i hjertet på en. Han er en fighter.

OPDATERING d. 6-4-14. Romeo har klaret sine 2 ormekure, han er lysnet noget mere op og hans øjne er nu på vej ind i hovedet igen, de sat meget langt ude i starten pga afmagring, hans ernergi er noget bedre, dog stadig præget af sin tilstand, han har nu lært at gå og at trave. han er for første gang idag sluppet løs på grønt fold sammen med sin følgesven Julie. Det blev nydt i stor stil og hvor blev de glade og hurtigt trætte, nu skal de nyde deres første nat i det fri på syge folden. Romeo rullede sig i det grønne skønt syn at se så megen glæde i hans øjne, han var træt til aften og nød sin mad liggende på folden, det syntes han var ret hyggeligt kunne man se, hvorfor rejse sig når (ny mor) alligevel kommer og servere aftensmaden under mulen på det grønne leje.

Opdatering d. 17-06-14
Romeo er nu blevet så kvik at han nu er kommet på det store eng stykke sammen med sin følgesven Julie og mange andre, Romeo kommer dog stadig ind og får tilskud flere gange dagligt, han går med regndækken ude om natten og livet nydes nu i fulde drag, de begge stoler nu 110% på os og kommer os meget glædelig i møde hver gang vi kommer. Romeo kommer sig, men det går meget langsomt pga hans svære tilstand. Nok går det langsom fremad men vi er glade for det er den rigtige vej, så længe er der håb for ham. Romeo er en meget sød og utrolig nem pony, han lære lynhurtigt og gør alt han kan for at gøre alt rigtigt første gang, han er en pony der tænker meget over tingene, man kan hurtigt fornemme om han er ked eller bare har den herligste dag, han er så hjertelig kærlig at man umuligt ikke vil kunne holde af ham, er man selv ked er han meget trøstende og giver gerne en et smil på læben.

Opdateret d. 30-06-2014
Romeo kommer sig nu ganske langsomt, men det går da frem af, dog bliver han nok først klar til nyt hjem en gang næste år, da han modsat sin veninde Julie, har noget sværere ved at komme sig, vi gør dog alt vi kan og håber stadig det bedste for ham, han er ved højt humør og noget mere energi end hvad han egentlig kan holde til, hvis man skulle følge hans tanker ud over de åbne sletter. Romeo har fantastisk sind en pony der ville hoppe i din lomme hvis han kunne være der, han bliver virkelig et godt børne emne med tiden han stoler fuldt ud og blindt på alt og alle han møder, trods det han har været igennem er dette kommet ham hurtigt og velfortjent tilbage fra at være død ræd for alt og alle.

Opdatering. d. 2-9-2014.
Romeo kæmper stadig får at nå helt til toppen på bakken, han kommer stille og roligt efter det, Han er stadig ved at genopbygge sine muskler, så at sige han havde ingen da han kom alt var væk,så det tager nogen længere tid end med Julie. Romeo begynder nu også at tage på i vægt ikke kun muskler. Han har gnisten og kæmper stort. Romeo mangler stadig lid selvstændighed på folden han tror at sort set alle vil æde ham levende på folden, vi er nu påbegyndt hans fravænning af Julie, så nu går det faktisk meget bedre, nu kan de gå 3 plus et føl på folden uden han føler sig spist levende. , så nu er han ved at nå målet uafhængig, hankanstå selv i salden og spise og blive børstet hvilket er det bedste i verden lige ud over at han nyder en middagslur på den helt flade side hvor man så ved siden af ham ligger der og aer ham og holder de død irriterende fluer væk imens, så høre man en hest snorke.. Han er nu meget kær... Han har det sind som alle ville ønske sig til sine børn som pony, der er inte ond i ham, han er den rene undskyldning. Han er en herlig en og ret spøjs til tider og giver gerne en go griner.
Triks: Han kan drikke sodavand af dåse. Nyt hjem i sigte, der går lige lidt tid endnu.


d. 13-11-14
Der er nu bestilt chip. Han er kommet sig helt, nye billeder kommer.

D. 05-03-2015
Romeo er i dag blevet kastereret. Alt gik fint og resultatet var pænt. Han er også blevet chippet. Nu venter vi bare på han skal hele op, så starter vi op på tilvænning af udstyr og div signal indlæring. Romeo er blevet en rigtig lækker sag med godt sat hals og krop Samt yderst velgående.
Pt skal Romeo blive hos os da jeg muligvis selv vil beholde ham, er dog ikke fast besluttet endnu.
-opdatering d. 12-10-2015 Romeo er nu blevet gjort ryttervandt.
Vi har i en længere periode tilvænnet Romeo til sadle og div udsyr, og i går for første gang havde han en lille rytter på i longe, først i skrid, så i trav, alt uden problemer, Romeo tager bare alt i stiv Ben(arm) I dag prøvede vi så i longe igen alt gik fint og nu kan han rides uden longe, dog helt stille og roligt i skridt. Vi er bare så sole af ham, han er virkelig en guldklump, en pony som alle vil kunne håndtere ung som ældre. Vil dog lige tilføje at al vores arbejde med ham kun foregår i et tempo hvor han selv kan følge med, og aldrig i mere end ca 20 min som opstartsfase. Vi mener en god start er vejen frem, så hellere den tager lidt længere tid.
D. 9/7 2016 Romeo harnu startet sit allerførste stævne, han fik en førsteplads.
Romeo er nu kommet helt i mål.
Kommentér på:
Anden særlig race Romeo
Annonce