{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Julie [Tidl. hest] 2013

2.765 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

N.H.H.H
Kvinde | 45 år | Oprettet: 20. maj 2009


Anden særlig race Julie

Fødselsår:
2013
Højde:
120-125
Temperament
Kender ikke hendes temperament, eller sande jeg da, hun er meget udsultet og energiforladt.

opdateret d. 30-06-2014
Rigig sød og nem en pony, hun er ikke en pony der flyver højt hendes ttemperament er meget velafbalanceret og roligt.

Opdateret d. 02.09-2014.
Julie er en virkelig skøn pony, hun hviler 100% i sig selv, hun er mega nem i alt omgang, total cool i hovedet også over for nye ting. Stoler 110% på mennesket der føre hende, om hun er i grime og snor eller ej, hvilket altså ikke er nødvendigt tilbehør for hendes håndering da hun med glæde følger dig og gør sit yderste for at behage.
Temperament der ikke fås bedre, hun er vokset rigtig meget i sindet så også der er hun hel igen...
Gangarter
Kendes ikke, hun har aldrig haft mulighed for fold eller anden form for udgang hvis man kan sige det sådan, og er heller ikke i stand til dette endnu.

opdatere d. 30-06-2014
Hun er virkelig velgående med store bevægelser og faktisk ret høje benløft, rigtig godt svæv og indundersig træden, hun bliver en go dressurpony en dag.

Opdatteret d. 02-09-2014.
Rigtig gode Sidst nye billeder fra 2-9-2014 taler for sig selv.
Stævner
ingen
Stamtavle
ingen
Køn
Hoppeføl
Bemærkninger
Vi kalder hende for Julie. Julie har vi frikøbt d. 24-05-2014. Hun kommer fra meget og næsten ubeskrivelige ekstreme forhold sammen med Romeo og er ligeledes blevet taget for tidlig fra sin mor, Er efterfølgende pladseret i en togvogn sammen med Romeo, eller det vil sige på pladsen som er en 4 del af en lille togvogn, der har hun så stået det meste af vinteren sammen med 4 andre på samme alder, de stod der så længe, at hun/de til sidst gik mod loftet og ikke længere kunne rejse hovedet, pga afføring undersig, der har altid været helt mørk og ingen lys overhovedet og ingen bevægelses frihed, da han så heller ikke kunne stå der mere måtte de/han simpelthen graves fri, for så at komme til nyt indelukke, et mørkelagt skur, hvor han og de andre så igen efter laaang tid igen stod oppe under loftet med spær og jernrør hængende løst ned over deres hoveder, Det var så der vi fandt dem. Julie havde lidt mere livs mod end Romeo men var stadig en stakkels livs forladt sjæl, en sjæl der først nu skal lære at se, høre og føle og stå og bruge sine ben, Hun har aldrig prøvet være på en mark, se eller smage græs, fået kærlighed eller nogen form for kontakt, frisk luft i sine næsebore eller et vindstrejf i sin pels. Hun er vandt til mørke, ildelugtene klam og smattet bund under sig, sult og nød i værste grad. Vores dyrlæge har vuderet hende kakektisk, det vil sige, hun kan ikke tabe sig mere, hun har kun skind, sener, og indvolde tilbage, hun er simpelthen døden nær. Hun havde ikke klaret 10 dage mere...
Julie var udmattet og fulgte med som gør hvad i vil med mig jeg kan ikke mere alligevel de 10 mtr der var fra hendes mørke rum og til den opredte trailer der holdt og ventede på hende sammen med Romeo, både lyset, lydene og den rene dejlige luft til næsen og alt nyt omkring sig tog hun pænt, eller faktisk som om alt bare kunne være ligegyldigt nu. Hun kom sikkert frem, kom ind i en dejlig tyk friskt strøet boks sammen med sin ven. hun sov meget første dag, vi var faktisk bange hele natten, for hun hang virkelig i en tynd tråd som galt liv eller død, heldigvis stod hun/de stadig op næste morgen, hun spiste kun ganske lidt, der skulle jo kræfter til at samle hø op og og tygge det. Hun kan dog selv rejse sig efter en lur, hvilken Romeo stadig har lidt svært ved pga ingen muskler til at bære ham. Hun er nu blevet mere frisk æder på livet løs, kommer med små lyde når vi kommer ind i stalden om morgenen, hun har lysten til livet. Hun syntes nu stadig verden er meget stor, men har nu mod på at gå en tur ud bare lige ud af stalddøren og så bare stå stille der og snuse i vinden, hvorefter hun så skal tilbage i sin boks efter bare 5 min, hun har jo ingen kræfter, eller ben muskler eller led som har prøvet nogen form for rigtig bevægelse. Det går stille frem men den rigtige vej. Hun vil hos os blive fulgt meget tæt af vores dyrlæger, vi gør alt det vi overhovedet kan og hun kæmper selv med alt det sidste hun har i sig, hun har nu fået lidt glimt i øjet. Vi er over ud lykkelige for selv hendes bitte små fremskridt, hun har jo også krav på gotterne her i livet, og hendes liv starter nu og her hos os, vi glæder og til at hun vil kunne holde til bare 10 min på fold og græs om dagen, at hun vil kunne gå bare stille og roligt en tur rundt i hegnet, og med tiden tage sig en rask tur i buk og glæde, men der går rigtig længe før vi når dertil, men hvert skridt frem tæller for Julie. Julie vil kunne følges her og på vores hjemmeside. Håber i vil tage godt imod hende, hun er ikke den flotteste og den pony som bare kan det hele, men hun har en sjæl der kan det hele og fortjener som alle andre en chance til det grønne liv og ikke mindst kærligheden og nærvær og tryghed. Billeder vil blive opdateret løbende så man her vil kunne følge alle hendes skridt frem til at blive en normalt fungerende pony/hest og med tiden forhåbentligt vil blive klar til nyt blivende hjem. Julie er nu behandlet for orm ligsom Romeo er hun fyldt med mega store spoleorm., de vælter ud, samt micro strongolyder, væmmeligt syn, håber tarmene vil forblive at være intakte, ellers må hun desværre aflives, kun den næste uge vil kunne vise fremskridt eller hvil i fred og hvis så er det godt hun nåede få frisk luft i næsen strejf af vind i manen go mad og søvn i rent og tørt velduftene leje og sammen med sin følgesven. Hun er en fighter.

Opdateret d. 30- 6-2014
Julie er nu næsten kommet sig helt, hun tager rigtig godt på og skyder godt i vejret, både sind humør og alt andet er hun kommet godt efter, hun vil være klar til nyt hjem sidst på sommeren. nye billeder er på vej. Hun stråler ny af lykke og mere selvtillid.

Opdateret d. 2-9-2014
Så er der sidst nye billeder, de er alle fra den 2-9-2014.
Julie er kommet sig helt og er nu klar til sit nye hjem.
Hun er helt igennem en fantastisk pony, der efter en stor rejse fra helvede nu har rejst sig til at være den sande engle, hun er så ubeskrivelig nem et plag aldrig har vi oplevet lign, dog lige undaget også Romeo. Hun stoler blindt på Sin føre, gør alt hun kan for at yde sit bedste, en meget lydhør og lærenem lille pige. a føre hende i grime og tov er næsten for meget udstyr bragt i hus, hun går gerne tur med dig uden også væk fra folden. Hun kan fint så på stald og gang alene, så bundet, løfte ben, blive rørt over alt, hun er cool, kommer når man kalder, ja faktisk skulle man tro hun var 20år på nogle punkter. Hun udstråler megen stor glæde for livet, nu mangler hun bare sin tro følge ven.

Hendes skavanker efter kampen om livet.

Triks: Drikker gerne en tår af din sodavand, så drik lige godt ud inden hun får lov at smage, hun suger dåsen tom.

Kommentér på:
Anden særlig race Julie
  •   22. maj 2015 Ammehjælp og mælk til Heste/Føl
    Dette er en ny facebook gruppe, del den gerne


  •   14. apr 2015 Meget flot arbejde:)??

  •   28. feb 2015 Ja flot arbejde smiley hun er virkelig blevet fin og frisk smiley

  •   26. dec 2014 Nej hvor er det et godt stykke arbejde i har gjordt stor respekt smiley smiley

  •   17. nov 2014 hvor er det et fantastisk arbejde i gør smiley hvor er det nogle dejlige historier at læse når de ender så godt smiley tager virkelig hatten af for jer smiley
    har selv købt en new forest i skrækkelig forfatning sidste vinter, det værste var jeg kendte ham smiley det smerte så endnu mere at se. fik ham til salgte prisen og fik ham hjem brugte vinteren på få han i stand med div dyrlæge behandlinger undervejs og han er i dag den smukkest pony igen som man kender ham smiley han får så lov blive her til han ikke kan mere han er 25år smiley


  •   14. sep 2014 Hun havde ingen tiltro da vi hentede dem, men det fik de heldigvis. Ja stort stykke arbejde, men bestemt det hele værd. I kan nu bygge videre og hun vil med garanti blive den bedste ven og perfekte pony for jer. Samtidig med i er med til at sikre hende en tryg fremtid. Os der takker

  •   13. sep 2014 Lisbeth F. Tillykke med jeres lille ny (Julie), glæder os til at følge hendes færden i hendes nystartede kapitel. Det må være dejligt nu hun endelig er kommet hjem.. Det hjem hun har ventet så længe på. Godt der er mennesker til som jer, der også tør satse på de små sarte af sjælene, de bliver jo faktisk ofte den bedste ven for live.


  •   12. sep 2014 Lisbeth F. det er vi slet ikke i tvivl om, i blive rigtig glade for hende, man finder næppe en magen il både i sind og det hele og så i den alder, mener hel bestemt hun er en ener. Tillykke med din lille ny ven vores lille Julie.

  •   12. sep 2014 takker. Når nyt hjem findes og rette hjem, så er de bestemt hele arbejde værd, og vi forsætter så med nye stakler.

  •   12. sep 2014 Hold op, hvor er det godt der findes mennesker som dig, der er villig til at give hestene en ekstra chance.. et stort klap på skulderne til dig.. smiley

  •   3. sep 2014 Mange tak

  •   3. sep 2014 Hold op hvor er hun blevet flot. Rigtigt stort arbejde du har lagt i hende smiley

  •   3. sep 2014 Tusin tak alle sammen. Det er også hårdt arbejde, men korekt pkeje gør meget og giver jo så lige en skalle ekstra. Syntes bestemt det er det hele værd. De giver bare så meget igen gennem deres rejse til livet igen. Nu mangler bare hjemmet.

  •   3. sep 2014 Hold da op hvor er hun dog blevet smuk, super godt arbejde smiley

  •   3. sep 2014 Shit det er gået hurtigt! Hvor er hun smuk! Og hatten af for dig! Wauw. Det sku godt gået! Diva så ud som Julie, men har brugt knap et år på at få fedet hende op og fået hende godt i stand. Du for sej!:P

  •   3. sep 2014 der er opdateret i hver enkelt rubrik i hendes profil. pr d. 2-9-2014

  •   2. sep 2014 Julie har nu endelig nået bakketoppen, Hun er en fighter der nu lige om lidt er i mål, dog mangler så lige den sidste brik, dig, mit nye blivende hjem.
    Julie vil blive oprettet snart som søgende til nyt hjem, og gerne med børn.
    Tusind tak for alle der har og følger Julie, kampen var en sej en men hun vandt.


  •   28. maj 2014 Ekstra høj til fighteren! Hvor er det dog forfærdeligt! Men ros til jer der gør noget!
    Jeg har selv en tidl mishandlet hest. Dog ikke på niveau med hvor langt det her er endt.
    Diva var udsultet og stod i en helt sort boks. Heldigvis sund og rask bortset fra de vandskabte hove, udsultet, ødelagt immunforsvar og div. Orm. Efter et år er hendes hove blevet normale, og ikke længere sky for mennesker. Hun sluger stadig sin mad, i frygt af at nogen tager det fra hende, men det er ikke værre end at hun får opløst maden, og medicin for hendes immunforsvar.

    Håber de begge kommer liså godt ud ad det, som Diva gjorde. Måske tager det mere end et år, men bare det, at de har det godt nú. Og at de laver små fremskridt, er mere end hvad man kan be om.
    Alt held og lykke her fra, og jeg håber de to klarer den!


  •   28. maj 2014 Åh nej, sikke et par små stakler. Jeg bliver så ked af det når jeg ser sådan nogle billeder, men dejligt for dem at de kom til jer.
    Held og lykke med deres tilbagevenden til livet, jeg krydser alt hvad jeg kan smiley


  •   28. maj 2014 Velkommen ej hvor er den tynd godt du har fået den og så den kan få det bedre :,( hader sådan nogle menneske der gør sådan noget ?? men ellers kan jeg rigtig godt lide den smiley
    Kig gerne forbi Navaro og Pegas smiley gerne med en kommentar og en bedømmelse


  •   28. maj 2014 Takker smiley

  •   28. maj 2014 velkommen til deen søde prinsesse smiley godt i fandt hende smiley hun fortjner i hvert fald livet den søde hoppe smiley glæder mig til at følge prinsesseen

  •   28. maj 2014 Takker. smiley

  •   28. maj 2014 Og et stort velkommen til hende også..

  •   28. maj 2014 Forfærdelig historie, stakkels lille hest! smiley
    Godt at det findes gode mennesker der kan give de kønne dyr en chance, noget mad og en masse kærlighed! smiley


  •   28. maj 2014 Stakkels stakkels dyr man må håbe at dette giver konsekvenser for tiderliger ejere . Og dejligt i hjælper de stakkels dyr

  •   28. maj 2014 Åhh hvor er det dog frygteligt... Mit hjerte græder for de kære dyr.
    Hvor er det et fantastiske arbejde I gør.
    Stort velkommen til den smukke pige smiley


  •   28. maj 2014 *(V)engel* vi får jo mange henvendelser vdr misrøgt prøv kig vores hjemmeside...


  •   28. maj 2014 er dig helt enig. men desværre får han kun bødeforlæg og fratagelse af retten til at holde dyr. Inden sagen er endt kan der gå år 1-3 måske, så der er behov for hjælp til de sidste dyr derude, håber nogen kan hjælpe...

  •   28. maj 2014 Helt klart velkommen!
    Håber virkelig det bedste for jer!

    Må lige høre, hvordan fandt i frem til hende?

    Held og Lykke fremover!


  •   28. maj 2014 Føj tænk at nogen kan behandle dyr sådan, ikke til at holde ud, godt at der er nogen derude som gør noget!
    Burde virkelig give fængselsstraf!


  •   28. maj 2014 Vi kæmper sagen for deres retfærdighed, det viser sig at efter besøg og vudering fra vores dyrlæge at politi nu tager sagen alvorlig og tidl ejer kommer for retten mod vores dyrlæges bedømmelse af meget groft uforsvarlig behandling af dyr, personen vil blive frataget retten om hold af dyr, men desværre vil der gå nogen til før endelig retssag er slut, den skal jo først til at begynde nu... nu på Fredag. Vi følger sagen her til enden, og hvis nogen kunne tænke sig at være en del af det at frikøbe de sidste forpinte sjæle der ude indtil retssag sker fyldes må i meget gerne tage kontakt til os. Vi har desværre kun selv få midler, så alt vil kunne være en stor hjælp.

Annonce