{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Titon - Kong Triton SOLGT 2007

2.875 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Titon - Kong Triton SOLGT

Fødselsår:
2007
Højde:
1.51
Temperament
Rolig med et godt sind men er dog ikke i tvivl om at han er hingst når der er hopper til stede.
Gangarter
Middel
Stævner
NFRK 4/10-2015 LC1 54,2%
Stamtavle
F: Dondy (KNN)
FF: Charmuer af Langesminde (DK KNN)
FM: Lafayette (DK LU)

M: Bianca Korsholm (Oldenborg)
MF: Buster Kærgård (Oldenborg)
MM: Tove (Oldenborg)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Titon er en skøn hingst med stor personlighed, til tider en stor rod der godt ved at han er lækker. Han er endnu ikke tilredet men vi er i fuld gang med at lære ham hvordan man er ridehest :)

Jeg kender ham ikke så godt endnu, men han har hele tiden stået i stalden hvor jeg har været i godt 3 år så jeg har kendt til ham i nogle år og har altid synes han var en af staldens smukkeste heste men havde aldrig regnet med at jeg skulle ende med at købe ham!
Jeg faldt pladask for ham da jeg i en kort periode skulle træne ham fordi Clique min daværende part var skadet og skulle have ro, og han skulle i gang med tilridningen så jeg tog chancen og gik i gang med ham. Han var så skøn at arbejde med, han rykkede ikke med et ører selvom store maskiner buldrede og bragede lige ude foran ridebanen til trods for at det kun var 2. gang han var ude, han arbejdede bare, og da gik det nok op for mig at det lige præcis var sådan en hest jeg skulle have!
Han var egentlig ikke til salg og jeg havde hele tiden sagt at jeg ville have Clique så det var knald eller fald da jeg tog den alvorlige snak med Jannie der ejede dem begge. Mit hjerte hamrede og jeg var så nervøs og meget følelsesladet, for jeg skulle give slip på en sjæleven som jeg har kæmpet hårdt for at forstå, men min beslutning var taget og Titon havde vist mig noget som jeg har savnet længe, nemlig et cool sind hvor alt kan springe om ørerne på ham uden han så meget som rykker på dem.

Jeg har store forventninger til vores fremtid og håber og tror på at vi kan få rigtig mange gode år sammen <3

Fredag 6/6-14
Travede jeg på Titon for aller første gang i longe, han er så cool og jeg var helt flyvende :D

Lørdag 7/6-14
Tog jeg og kæresten Titon med på hans aller første gå tur alene, han var bare totalt sej og nød at få lov at kigge på alle de nye spændende ting, han var så skøn!

Lørdag 21/6-2014
Trænede med Titon på banen med stick, han fandt hurtigt ud af at den udløste godbidder når han puffede til den. Han er så lærenem og vil rigtig gerne arbejde, super skønt at have sig sådan en dejlig hest :) <3

Mandag 4/8-2014
Dejlig træning på banen i dag, Titon er så små begyndt at finde ud af at han skal ligge sig til fortil, han er så lærenem, han er redet godt 14 dage alene uden longe og han tager det hele i stiv arm. Han kan allerede skridtes alene ud på tur, han trasker bare derudad uden noget brok, han er en rigtig Ferdinan <3 Jeg er blevet så glad for den hest, det er helt vildt :)

Lørdag/søndag 22+23 november. Kursus på LFH i bæredygtig ridning.
Titon var i byen for første gang og han tog dem alle med storm, han gik lige ind i stalden som om han ikke havde lavet andet hele sit liv. Han opførte sig eksemplarisk og fik utrolig meget ros for sin hurtige læreevne <3

Der er sket meget for Titon her i 2015, han er blevet kastreret og flyttet til en mindre stald.
Han er startet op med indspringning og klare det super :) de sidste billeder i hans profil er fra 6 gang han hopper med dygtige Nanna, jeg er så stolt af ham :)

Nyt i 2016:
Jeg har taget springet og er flyttet tilbage til Sjælland op til min dejlige kæreste og dyrene er selvfølgelig kommet med.
Titon er flyttet ud til et hyggeligt sted der hedder Stutteri Holmager, han er faldet godt til og har her den 20/5 stået der en måned.

De sidste billeder i albummet er fra første undervisning efter vi er flyttet.
Kommentér på:
Anden særlig race Titon - Kong Triton SOLGT
Annonce