{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Rainbow Red Angel (solgt) [Tidl. hest] 2004

4.642 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara *
Kvinde | 29 år | Oprettet: 11. nov 2006


Palomino Rainbow Red Angel (solgt)

Fødselsår:
2004
Højde:
Hun er 148 cm, m. sko :-)
Temperament
Hun har et super temperament, vil gøre hvad som helst for den rigtige rytter og er med på at opdage nye ting. Hun er stille og rolig når man er til det, men tager man ind på en springbane bliver hun dog lidt frisk, men det er bare fordi hun elsker det så meget. Hun er også helt fantastisk i skoven/naturen, og hun elsker en rask galop tur, for nøj hvor kan hun løbe stærkt, hehe (;
Gangarter
Skridt: over middel.
Trav: bestemt over middel, hun har en helt fantastisk trav.
Galop: middel, hendes galop er ikke noget og råbe "hurra" for, men den er okay.
Stævner
Stamtavle
F: Shulay Faberge (Part-Bred Arab)
FF: Eldyr OX
FM: Fayrelands Silver Lace (Part-Bred Arab)
FFF: Numizmat OX
FFM: Ustasa OX
FMF: Quadeha OX
FMM: Bryn Meurig Silver Mist (Part-Bred Arab)

M: Merci OX
MF: Ziaam OX
MM: May OX
MFF: Rostam OX
MFM: Fawzeia OX
MMF: Dashall OX
MMM: Magic Camilla OX

Der er rigtig meget mere, men det gider jeg ikke lige til at skrive ind :-)
Køn
En super køn hoppe ;-)
Bemærkninger
Angel som hun så enkelt bliver kaldt, er en super dejlig charme trold, der går som en drøm. Hun vil gøre ALT for den rigtige rytter, og er en pony man lige med det samme bliver dybt forelsket i. Jeg købte hende da hun var 2 år gammel, men har kendt hende siden hun blev født, så hun er helt klart min lille baby, og det vil hun altid være lige meget hvad. Noget af det jeg virkelig elsker ved hende er at hun med det samme tilpasser sig til den rytter der sidder i sadlen, hvis en rigtig rutineret rytter sætter sig på hende går hun virkelig fint og kan opnå store resultater, selvom hun godt lige i starten kan finde på at prøve en af, men det er helt klart rytteren der sætter grænser, for hun er med på det hele. Men hvis man derimod sætter en hel nybegynder op på hende går hun bare helt stille og rolig, hun har endda også haft en del babyer på sig faktisk, og hun har virkelig bare altid været så sød og kærlig. Angel elsker i det hele taget børn eller bare det at blive nusset om i stalden. Hun lever også rigtig meget op til sit navn, for hun er virkelig bare en engel, og hun gør ikke en flue fortræd, hun hverken bider eller sparker. Angel har også altid været der for mig når jeg fx var ked af det eller noget, så kunne jeg finde trøst ved hende og hendes varme mule.

Lidt fakta:
Rainbow Red Angel er 93,7% araber, resten er fuldblod og langt ude noget connemara. Hun er blevet fremstillet til kåring i PSA palomino araber afd. for afkom af anden lød, faldet efter en palomino. Hun gik her til kåringen fløj med 8 i helhed, hvilket jeg var utrolig tilfreds og glad for.
Rainbow Red Angel er ½ søster til både Yabadoo og Moonhaze Silver Spiral der begge har opnået store resultater inde for springningen. Hun har samme mor som Yabadoo og samme far som Moonhaze Silver Spiral. Hun har også to ½ søskende som er solgt som avlsdyr i Tyskland og en som er solgt til Sweitz.
Hendes far Shulay Faberge har også opnået store resultater i England inden for show.
Rainbow Red Angel er opdrættet af Wendy Norris (Rainbow Arabians).

Til sidst vil jeg bare lige skrive at Angel er den bedste hest/pony jeg nogensinde kunne have drømt om, og hvis jeg dog bare havde haft noget mere tid og nogle flere penge havde jeg da heller aldrig sat hende til salg. Men for hendes skyld er hun nu til salg, for jeg ønsker for hende at hun kan få en rytter/ejer der kan være der hver dag, og udnytte hendes potentiale fuldt ud, for med den rigtige rytter kan hun virkelig komme langt, både inde for dressur og spring.

D. 05/05 - 2010:
Angel går pt. LA i dressur og spring, måske lidt højere i spring, men det er forskelligt. En ting er i hvert fald sikkert, hun udvikler sig sindsyg hurtigt, og det er absolut rytteren der sætter grænser ;)

D. 14/05 - 2010:
Angel springer pt. ikke med ponyerne, men med hestene til træning, og hun klare det rigtig godt, hun springer bare det hele. Hun sprang her i tirsdags sin første rigtige vandgrav og alt mulig andet mærkeligt, og hun kiggede da lige lidt først ved vandgraven, men så sprang hun den bare, og efter et par gange var der overhoved ingen problemer (:

D. 06/06 - 2010:
Så fik jeg lige af vide at Angel og Lin sprang S til træningen i tirsdags, altså 130 cm på en hel bane. Er bare så stolt af min lille baby, hun udvikler sig bare så hurtigt, og Susanne siger at det også går rigtig godt i dressuren, så det er jo os bare super ;D

D. 13/06 - 2010:
Så er Angel snart solgt, hun skal bare lige gå rent igennem handelsundersøgelsen, og det skulle ikk være noget problem d;

D. 17/06 - 2010:
Så er det i dag jeg skal ned til Angel og sige "farvel". Der skal bare lige underskrives nogle papirer og så er hun ikke min helt egen længere.. Men er glad for det er Frederikke der skal købe hende, tror hun får det super godt der, og så bliver hun aldrig solgt videre siger de :')

D. 18/06 - 2010:
Angel er nu Frederikkes pony, men hun vil altid være min lille baby og have en meget stor plads i mit hjerte. Jeg var nede for at sige farvel til hende i går, og blev godt nok ked af det da jeg bare stod på folden og holdte om hende samtidig med at jeg vidste hun ikke længere ville være min. Jeg har bare været igennem så meget med den pony, både i op - og nedture har hun været der for mig. Hun er/var helt sikkert den bedste pony jeg nogensinde kunne have ønsket mig. Jeg elsker dig Angel min drømmepony<3

Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . .
.Hjerte, en plads. . . .fyldt med både.
.glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. .
.gemme, i et hemmeligt sted vil du. . . .
. . altid findes for d er en Smerte .
. . . .jeg altid vil mindes, tro det . . . .
. . . . . .eller ej, j kommer altid. . . . . . .
. . . . . . . . . .til at elske. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . Dig . . . . . . . . . . . . .

JEG ELSKER DIG ANGEL, DU VIL ALTID HAVE EN MEGET STOR PLADS I MIT HJERTE, OG ALDRIG BLIVE GLEMT<3
Kommentér på:
Palomino Rainbow Red Angel (solgt)
Annonce