{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Vadumtorps Arros [Himmelhest] 1990

670 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Billbo
Kvinde | 28 år | Oprettet: 28. dec 2009


Dansk Varmblod Vadumtorps Arros

Fødselsår:
1990
Højde:
1.80 i stang
Temperament
Arros var den mest dejlige hest ever!!

Han var en rolig gammel vallak, som havde været igennem mange ting i sit liv, og det kunne man mærke på ham, at han på en måde havde 'livserfaren', hvis man kan sige det sådan!
Trods sin alder på idag 24 år, var han stadig en kvik dreng med energi, viste aldrig tegn på svagheder, og kunne da også engang i mellem finde på at lave lidt ballade, så man kunne mærke at han stadig havde lidt drengerøv i sig!
Han havde det dejligste og mest kærlige sind, som jeg aldrig før har oplevet hos en hest, en virkelig speciel hest!!
Gangarter
På hans sidste år kom Arros desværre til skade, da han faldt på den glatte sne, og fik skubbet sit bagpartiskelet helt skævt, som gjorde at han begyndte at halte.
Men inden dette skete havde han nogle rigtig fine gangarter trods sin alder. Han trådte fint over sit eget spor, og havde en god energi i sine bevægelser. Trods dette kunne man spotte at hans gangarter ikke var helt så 'smooth' som hos ungheste, men igen trods hans alder havde han en rigtig fin gangart.
Stævner
LA i dressur 2 gange (En af gangene endte han på 2 plads) + ukendte stævner som kendt springhest i Tyskland (Rytter: Mühler)
Stamtavle
Far: Woernitz
Ff: Woermann
Mor: Lucy senator
Mf: Dan senator
Køn
Vallak
Bemærkninger
Hvid stjerne i panden, 3 hvide sokker, sort, stor og pæn bygget hest.

Arros døde desværre i 2012, da han var 22 år. Han døde af en sygdom som tit rammer ældre heste(kan ikke huske hvad det er), og som til sidste vil gøre at han vil have store smerter, derfor valgte jeg at aflive ham med det samme, så han ikke skulle gå igennem smertehelvedet, trods jeg prøvede at søge efter ALLE muligheder for at kunne beholde ham uden dette vil ske, men der var ingen løsning, fremtiden var blevet spået, og valget blev desværre klart for mig, at han ikke kunne holde det ud i længden!
Jeg elskede den pony af hele mit hjerte, og jeg savner ham så forfærdelig meget! Trods det er 3 år siden han døde, har jeg ikke været ude og ride siden, og jeg vil så gerne ride igen, men minderne om ham kommer tilbage til mig, og rammer mig hårdt!

R.I.P. Vadumtorps Arros! <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Vadumtorps Arros
Annonce