{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Hjerte a.k.a. Trille (Himmelhest) 1994

543 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rie, Trille & Fleur
Kvinde | 40 år | Oprettet: 14. okt 2011


Haflinger Hjerte a.k.a. Trille (Himmelhest)

Fødselsår:
1994
Højde:
138
Temperament
En meget mild samarbejdsvillig og glad pige. Hun er den der passer på mig når vi er på tur. Bliver jeg bange, bliver Trille det aldrig. På trods af at alderen er 20+, så opfører hun sig som om hun kun er 5. Der skal ske noget og der skal være fart på.
Gangarter
Hvis Trille bestemmer er det altid trav eller galop - vi er ikke altid helt enige om den del.
Stævner
Det er meget muligt - jeg ved det ikke
Stamtavle
F: **Archibald
FF: Archibald
FM: Passantin

M: Heike
MF: Major
MM: Haselnuss
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Hjerte i Oktober. 2013 som selskab til min vallak. Jeg kunne ikke rigtig forlige mig med at kalde hende Hjerte, så i daglig tale kom hun til at hedde Trille. I dag hedder hun så bare ikke andet end Trulle-Peter. Kært barn har jo mange navne som det siges.
Da jeg hentede min lille haffer pige, var hun tynd og var ikke blevet brugt i meget lang tid. Jeg købte som det aller første et dækken til hende for hun havde slet ikke huld til at kunne holde varmen. Jeg brugte hele vinteren på at få hende til at tage på (og lidt kom der også på sidebenene), og på at nusse med hende og lære hende at kende Men da så græsset kom her i foråret, så gik det stærkt og den lille pige jeg havde hentet forvandlede sig fra dag til dag, og endte med at blive en super smuk og bred haflinger pige. Jeg havde slet ikke prøvet at sidde på hende før i maj i år fordi hun var for tynd. Jeg havde af sælger, fået af vide at hun elskede at komme ud og se noget, og det kan jeg kun give hende ret i. Hun elsker at have en rytter på ryggen. Det kan ikke gå hurtigt nok med at komme ud og se en masse.
Private omstændigheder gjorde at jeg måtte af med den ene af mine heste i starten af sommeren, og der valgte jeg at beholde Trille. Hendes alder taget i betragtning, den stand jeg købte hende i og det faktum at jeg ikke aner hvad hun har været brugt til, eller hvad hun kan, gjorde at jeg ikke kunne få mig selv til at sende hende videre til et nyt hjem.
Jeg har aldrig fortrudt det valg. Hun og jeg får et stærkere og stærkere bånd for hver dag der går. Hun passer altid på mig når vi er ude sammen, og hun er så glad og godt tilpas. Mit hjerte smelter simpelthen hver gang jeg ser på hende.
Jeg aner ikke hvad hun har oplevet i livet. Det eneste jeg ved er, at ud fra hendes pas, er hun fra en opdrætter i Struer og at hun i 1998 fik et hingsteføl (Wolfgang). Hvis der er nogen herinde der kan genkende hende og ved noget om hende, vil jeg meget gerne vide mere om hende. Og også for at kunne fortælle at hun har det godt, at jeg passer godt på hende og at hun aldrig kommer andre steder hen, end hos mig.
Kommentér på:
Haflinger Hjerte a.k.a. Trille (Himmelhest)
Annonce