{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Whitney 2009

1.073 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marianne E Nielsen
Kvinde | 30 år | Oprettet: 8. okt 2010


Anden særlig race Whitney

Fødselsår:
2009
Højde:
ca. 167 istg.
Temperament
Har et super dejligt temperament, dejlig opmærksom og meget nysgerrig. Hun tager alt super cool og er rigtig sød og rar.
Gangarter
Har 3 rigtig fine og reelle gangearter, som er middel.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ukendt.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Whitney d. 19-7-2014.

Da jeg desværre mistede min tidligere hest, havde jeg besluttet mig for ikke at skulle have ny hest lige nu og her. Dog faldt jeg plask for Whitney, der var bare et eller andet over hende. Hun trængte lidt til en kærlig hånd, stod med mug i 3 af benene, samt lidt skrammer hist og her, og havde en vorte på bringen. Men faldt bestemt for hende venstre øre, hvor lidt af den hænger lidt (vi ved ikke hvilken race hun er, vi jokker derfor med at der er lidt dværgvædder i hende pga. hendes øre ;) )

Valgte alligevel at købe hende, og hun er blevet taget godt imod hjemme i stalden, der var ikke meget ballade med hende – og virker til at være faldet godt.

11/9-2014
Whitney har udviklet sig rigtig meget siden jeg købte hende. Hun kan nu rides alle 3 gangarter, mangler stadig noget mere styrke, balance og bæring – og det med at søge ned i nakke arbejdes der også lidt ekstra på, så hun kommer til at bruge ryggen ordentlig. Hun er en meget lærenem hest, og tager imod alt jeg præsenterer hende for, så det er en fornøjelse at arbejde med hende.

Whitney er en dejlig opmærksom samt meget nysgerrig hest. Hun er fuldstændig cool i alle situationer, om det er på banen eller på tur (reagerer overhovedet ikke på biler/lastbiler mm – så hun er meget nervefast!). Hun har virkelig et dejligt temperament, og er også super rar overfor børn. Mine mindre søskende har flere gange stået og puslet om hende, hvor hun bare står helt afslappet og nyder det!

18/11-14
Nu begynder der rigtig at ske ting og sager med bette Whitney.
Har lige fået ordnet tænderne, og fik ros for et flot tandsæt. Derudover er hendes vorte fjernet, hun er blevet klippet, og har fået forsko på. Har idag fået vacc. Nr. 2. Også er vi begyndt at få undervisning, så den lille hest udvikler sig bare rigtig godt! :D

20/1-15
Whitney har fået et nyt hjem, hun er blevet solgt til Birgitte og Jan - håber de bliver mindst lige så glad for hende, som jeg har været! :D
Kommentér på:
Anden særlig race Whitney
Annonce