{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Solfagur af Tøndborg 2005

742 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Gwen
Kvinde | 28 år | Oprettet: 27. jan 2012


Islænder Solfagur af Tøndborg

Fødselsår:
2005
Højde:
vil skyde på omkring 1.37.. (jeg har aldrig haft ham målt mens jeg har haft ham :-).)
Temperament
super skøn i al omgang! han kan rides af alle. En rigtig god begynder hest, hvis man er usikker, da han er så rolig som han er. Han er trailervant -går for det meste selv op hvis du slipper ham :-)
Elsker at blive snakket med :-)
Gangarter
skridt - over middel
trav - middel
galop - personligt synes jeg den er middel på bane. hvorimod den er over middel i skoven
tølt - under middel/middel da han først lige er begyndt at tølte.
Stævner
ingen endnu. men håber på at kunne stille op i Blossi stævne når jeg føler vi har styr på det hele :-)
Stamtavle
far - Hrimfaxi fra Tøndborg
mor - Rökkva fra Holti
Køn
vallak
Bemærkninger
Solfagur er en super dejlig islænder, med et roligt temperament har selv haft/har meget stor glæde af ham, da jeg selv har været rigtig usikker når jeg har siddet på en hest.

Lidt om "vores historie" hvis man kan kalde det, det :-D

jeg går på en skole der hedder Magleby skolecenter der ligger i Skælskør på sjælland. hvor jeg havde det her tilbud, om at komme på en rideskole der hedder Peterslyst ride center. hvor jeg kunne være 14 dage i træk. jeg var blevet rigtig glad for at være der. da det er et super dejligt sted med nogen søde mennesker. jeg havde snakket med min skole om at få min egen hest, jeg kunne ha' til at stå der når jeg var der. hvor den så skulle bruges som rideskole hest i den tid jeg var på sjælland.
Jeg havde kigget på nogen forskellige islændere, da jeg er faldet pladask over den race. meeen der var ingen som rigtig var noget for mig. Da jeg så endelig fandt Solfagur,og var ude og prøve ham, var jeg helt sikker på han var den helt rigtige. så min skole købte ham. jeg begyndte at rode med tanken om at få ham til sjælland så jeg kunne bruge ham i min dagligdag. det tog godt og vel et årstid før det gik igennem. så for et halvt år siden kom han til sjælland og står i Lundforlund. jeg har undervist en af pigerne som går på min skole. som har fået super glæder af at ride ham. og er blevet en dygtig rytter. Solfagur står nu på en gård i Sorø da jeg har ferie, men kommer tilbage til Lundforlund efter skolestart.
Kommentér på:
Islænder Solfagur af Tøndborg
Annonce