{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Laura *Lånehest 1999

3.725 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Laura *Lånehest

Fødselsår:
1999
Højde:
147 cm
Temperament
Laura er en rigtig dejlig pony. Hun er rimelig tændt på tur, men det er lige tilpas. - For det meste.
Hun ern meget temperamentsfuld hyp! Hun er fremadgående og vågen, men samtidig lyttende. Man kan mærke, at hun rigtig gerne vil lave noget. Hun er altså bare skøn.

Hun elsker også at blive hygget om, og ligger tit med hovede i ens arme med lukket øjne, årh <3
Gangarter
Skridt: Meget standard pony skridt, vil jeg tro. Den er ikke noget specielt, men meget behagelig.

Trav: Hun har den dejligste trav, den er utrolig svævende (især i fri trav), og hold da op nogle temposkift hun kan lave.
Hvis man ikke er fuldt på opmærksom i traven, bliver det hurtigt til den såkaldte ponytrav. Men alt i alt er den rigtig god.

Galop: Galoppen er stor og har op af bakke tendens, virkelig skøn. Man sidder super godt i den. Det er ikke den typiske ponygalop.
Stævner
Hun har startet en del stævner, bare ikke med mig.


Stamtavle
Køn
En skøn hoppe. :)
Bemærkninger
Jeg startede med at have part på Laura d. 1/7-14. Efterfølgende fik jeg så tilbuddet om, at få hende som lånehest. Det kunne jeg ikke sige nej til. :)

Laura er en super skøn pony, som har sine helt egne meninger om tingene, hun kan være en rigtig hoppe til tider, men til gengæld knytter hun sig meget til sin rytter, og kommer for det meste en glædeligt i møde på folden. Hun kan stå og nusse i timevis.

I starten var hun bare en pony, som egentlig var en smule tilfældig. Jeg blev tilbudt part på hende, og sagde ja nærmest inden jeg havde set hende.
Men det er ikke beslutning, jeg har fortrudt, tværtimod! Hun kan altid få mig i godt humør, og jeg kan altid regne med at hun er der. Hun er den del af mit liv, som giver mig flest bekymringer, men også det, som giver mig mest glæde. Og det ville jeg for alt i verden ikke undvære.


Vi har brugt rigtig lang tid på at nå til der, hvor vi er i dag. Vi har ikke travlt, vi bruger det meste af tiden på at traske nogle lange ture - både fra jorden og fra ryggen - og det er egentligt noget af det vi nyder mest.
Hun giver de skønneste ture, både på banen og i skoven. Selvom banen ikke er den mest brugte, og der snildt kan gå måneder mellem, at vi bruger den. Interessen ligger lige fortiden ikke i banen, lidt hygge dressur og spring skal der også være plads til en gang i mellem, men det er sjældent at dette foregår på banen.
Tur, hygge og jordtræning er vores første prioritet, hun er ved at være en ældre hest, dette mærkes dog ikke på hende - men vi tager den helt med ro, og i hendes tempo. Hun skulle gerne holde mange år endnu.

Lige pt rider vi uden bid, da det fungerer rigtig godt for os, dette har vi efterhånden gjort i halvanden års tid. (Mange af ridebillederne er derved meget gamle eller fra sidste vinter)

Laura er den helt rigtig pony for mig, kunne ikke ønske mig noget bedre. For hver dag der går bliver jeg stadig gladere og gladere for hende.
Kommentér på:
Anden særlig race Laura *Lånehest
Annonce