{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Tara Ox Nowita 1999

1.339 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

sarah p
Kvinde | 44 år | Oprettet: 26. okt 2011


Arabisk fuldblod (OX) Tara Ox Nowita

Fødselsår:
1999
Højde:
148
Temperament
fornuftig, men stadigt opmærksom, keder sig let, så hun skal beskæftiges. Men er altid til at tale ned, og er ikke påvirket når heste omkring hende synes verden er farlig. Kan være bedøvende ligeglad med hunde børn og flangrende plastik. Men ved at dø fordi der ligger en ikea pose ved en fold 3 m væk. Dog kan hun overtales til at se på den og opfatter hurtigt at den ikke er farlig
Gangarter
dejlige... Fin skridt når hun lægger ligt sving. Har store bevægelser for en pony. Vælger dog at gå i lunte stille tempo, hvis hun går med børn. Hun gør meget for at holde sin rytter på ryggen. Lækker trav, udemærket svæv. Flyvende galop, stor gang og drøn hurtig. Kan nok løbe fra de fleste uden at anstrenge sig, uden at det føles hurtigt.
Stævner
Har ikke startet på hende endnu, men med en stabil galop en MB.
Stamtavle
Køn
Ja, hoppe.
Bemærkninger
har fået 2 føl, uddannet i klassisk dressur. Har gået shows tidligere og har en fornuftig tilgang til opgaver. kan overtales til at prøve noget nyt, især hvis hun kendes/stoler på rytter. Har lidt gjordkramper og en meget tænkende hest i sin tilgang til nye og uvante situationer. Hun r bestemt ikke glad for dyrlæger. Men super glad for massører. Meget udtryksfuld i sin mimik.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Tara Ox Nowita
Annonce