{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Kahlua a østergaard [Himmelhest] 2009

1.672 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Magic <3
Kvinde | 26 år | Oprettet: 19. jun 2011


Dansk Varmblod Kahlua a østergaard

Fødselsår:
2009
Højde:
Sidst målt til 168 cm med forsko
Temperament
Kahlúa er uden tvivl en tændt hest. Hun har altid masser energi og overskud til at prøve nye ting. Hun er en super modig hest, så de gange hvor jeg er i tvivl: "kommer det her til at gå??" er Kahlúa helt rolig, som om hun siger: "Jaja, det kan vi sagtens - No problemo" ;)

Derudover er hun en ret selvstændig hest. Hun kan uden tvivl klare sig selv, hvilket til tider godt kan være et problem som rytter. Hun er ung, og mener at nu kan hun da godt selv bestemme hvordan man gør det hele, så hun har da ikke brug for mig ;)
Det arbejder vi selvfølgelig på, og hun er også ved at acceptere det, så vi igen kan rykke lidt med uddannelsen :D
Gangarter
Kahlúa er for det første en meget selvgående hest. Man skal ikke bede om meget fremdrift - tvært imod ;)

Skridt:
Hun har en stor rummelig skridt der er blevet rost ved flere lejligheder, og med god fremdrift

Trav:
Hendes trav er med gode bevægelser, og taktfast, så snart hun slapper af. I og med hun stadig er ung, kan hun godt tabe takten i svære øvelser, eller hvis hun bliver lidt stresset under ridning. Ellers har hun en rigtig fed trav :)

Galop:
Galop er hendes stærkeste gangart. Hun elsker at galopere, og har en fin balance i galoppen. Det er godt at få hende arbejdet igennem i galop, da hun også slapper mere af, når hun får lov til at bruge kroppen.
Stævner
Som prøvestævne for at opleve atmosfæren har vi deltaget i et enkelt dressurstævne. Ingen placering, men dog er jeg super tilfreds, da hun bare var cool.

Spring:

LF og LE på Langesøegnens Rideklub
4 fejl i hver
Stamtavle
Kåret i DV
Far:
Lambrusco ask
Farfar:
Landor s
Farfars far:
Landadel
Farfars mor:
Fureida 2
Farmor:
Formosa
Farmors far:
Contender
Farmors mor:
Fureida
Mor:
Cerina sønderskov
Morfar:
Classic
Mormor:
Fruehlingstern sønderskov
Mormors far:
Frühling
Mormors mor:
Rabell


Køn
Smuk hoppe
Bemærkninger
Jeg har for 2. gang været så heldig at finde en fantastisk hest, som jeg igen har været så heldig at kunne låne. Kahlúa er selvfølgelig en meget anderledes hest end Magic, men på den måde lærer man en masse nye ting :)

Jeg fik Kahlúa hjem på RKRR i efteråret - Det var ret hektisk, for vi holdte stævne hjemme, så hun havde masser at kigge på... Typisk hende forsøgte hun energisk at rive boksdøren af med forhovene, uden held :)
En lidt sjov historie den dag, var nok at hun fik lov at komme med i ridehuset mens vi satte springbane op, hvilket resulterede i, at hun tossede rundt i ridehuset, og sprang over springene mens de blev sat op xD

Kahlúa faldt faktisk ret hurtigt til, og kom med ud i flokken, hvilket også gik fint :)
Efter en lille uges longering, begyndte jeg at ride hende. Der er sket meget med den lille hest siden hun kom, og vi arbejder stadig på hendes uddannelse :)

Det var helt fantastisk at have Kahlúa med på efterskole - Jeg havde ikke klaret det uden hende. Vi har lært så meget, og nået så mange mål! Lært at spille sammen, og lært at flyve sammen. For det kan vi klart takke Gert Rasmussen, der lærte os at slappe af i at være os, selvom vi begge har et lidt stort temperement. Men så snart vi lærte at spille sammen blev hendes gang hævet en del. Jeg har nogle skønne minder med hende fra VMSE 14/15

Desværre er vores eventyr slut for denne gang. Kahlúa blev skadet 1½ måned før sommerferien, og fik dyrlægeregning på dyrlægeregning hjem, og fik taget røngtenbilleder og blev set på blødt og hårdt underlag. Blev set i longe, med og uden rytter, fik bøjet alle led i alle retninger, og til sidst blev hun behandlet for en kodeledsforvridning, hvilket fik hende på toppen igen. Hun har været hjemme ved Louise, som ejer hende, hele sommeren 2015, og er nu i September flyttet videre til hendes nye låner i Køge. Hun får set hele verden... Min store modige pige <3
Jeg savner hende hver dag, og glæder mig til at besøge hende i Køge.
Og jeg glæder mig til at jeg forhåbentlig har hende ved min side hver dag igen <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Kahlua a østergaard
Annonce