{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Ljósljelska Millow 2012

1.547 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heste Frihed v. Cecilie Bandersen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 2. aug 2014


Shetlænder Ljósljelska Millow

Fødselsår:
2012
Højde:
omkring de 90cm
Temperament
Millow er en meget tillidsfuld pony, som i løbet af den tid jeg har haft hende blevet meget tryg ved mennesker. Hun kan nemt blive nervøs, men ved den rigtige hjælp fra mennesker finder hun trygheden ved selv de største ting som en majetærsker!
Hun er med på masser af sjov og ballade og elsker udfordringer!
Hun er en lille charmetrold som smelter alle hjerter hun møder på sin vej. Med sine flotte aftegninger, blå øjne og den lange man og pandelok er hun slet ikke til at stå for jo. Så hun får ofte opmærksomhed som hun synes er utrolig spændende!

Vi leger rigtig meget med forskellige ting. Vi er på vores rejse mod true connection som Marianne Florman hjælper os med. Millow er min lille læremester som viser mig vejen selv på de mørkeste dage.

Millow er en passiv hest som tilpasser sig flokken. Hun er stadig ung, så hun er den de andre passer lidt på. Hun elsker at lege med de andre heste og elsker at snakke med nye.
Gangarter
Skridt, trav, galop.
Stævner
D. 15 Juni 2014 - Gøngehusfarmen:
- Sløjfespring bom fra jorden: Fejlfri og sløjfe med hjem.
- Sløjfespring bom fra jorden: Fejlfri og sløjfe med hjem.
Stamtavle
Far: Shetlænder
Mor: Shetlænder
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Millow er født d. 12/6-2012.
* Jeg så hende for første gang d. 29/9-2013
* Jeg sagde ja til at købe hende d. 6/10-2013
* Vi købte og hentede hende d. 10/11-2013

Historien:
I starten af september: Jeg havde ikke haft pony i 1,5 år. Jeg savnede det mere end noget andet! Jeg havde fået en kæmpe nedtur og fået depression. Min psykolog mente det bedste der kunne gøres for mig, ville være at jeg fik en pony. Det gav mig lidt gejst for at måske kan det lade sig gøre.. Jeg begyndte at kigge på heste på nettet bare for sjov. Så faldt jeg over den sødeste shetlænder jeg nogensinde har set! Jeg blev smask forelsket og vidste bare det her er det rigtige at gøre! Så jeg lavede et budget, fandt opstaldning, smed, dyrlæge osv. Regnede månedsprisen ud. Så præsenterede jeg det for min far og han sagde fandeme JA! Var så lykkelig! Så jeg kom ud og besøgte den lille shetlænder som ikke engang turde nærme sig mennesker. Rørte hende kun 2 gange, men allerede den første gang jeg rørte hende og kiggede hende i øjnene, vidste jeg bare det her er helt rigtigt! Så vi sagde ja til at købe hende. Hun fik ormekur, vaccination, pas og chip og så kunne vi endelig hente hende efter 1,5 måned. Så vi hentede hende, da jeg kom for at hente hende, tog det mig 10 minutter at få hende hen til mig og give hende en godbid! Hun var så bange og bare jeg rykkede mig en smule, flygtede hun. Men jeg var tålmodig og fik hende med ud til traileren. Det gik så godt, et skridt ad gangen, stille og roligt. Efter 15 min var hun inde i traileren. Så kørte vi derud af og hun tog det fint. Da vi kom til gården fik jeg pludselig lov til at nusse hende! Det var fantastisk! Måtte røre hende de fleste steder og hun fulgte efter mig som om jeg var hendes mor! Vi fik hende hen til folden og ud til de andre. Men hun kom senere op og toppes med en fra folden som bed hende meget. Men jeg trådte ind sammen med en anden og så beskyttede jeg hende. Så hun stod helt lænet op ad mig og var helt forpustet. Jeg nussede hende, kyssede hende og krammede hende! Hun forstod jeg var der for at passe på hende! Vi skulle også have hende til at lære at gå under et højt hegn så hun kan komme ind et sted hvor de store heste ikke kan. En af de andre prøvede, men hun ville ikke med. Så prøvede jeg og vupti hun var derinde. Hun fulgte bare efter mig! Det er som om hun allerede forstår jeg er hendes nye mor. Det sagde en af de andre også til mig! Fantastisk dag! Elsker allerede den lille skid! <3

November 2013:
Så er november færdig, og vi har snart været sammen i 1 måned. Tiden er fløjet afsted og Millow har overrasket mig gang på gang og frustreret mig gang på gang.. Hun er en speciel lille en, det har jeg fundet ud af nu. Vores første dag sammen brugte jeg 4 timer ude på folden på at sidde og vente og vise hende jeg ikke var farlig. Hun var mega bange for mig og turde på ingen måde nærme sig. Men ved et mirakel endte dagen med jeg kunne give hende grime på. Men alligevel så var jeg allerede stærkt besluttet på at det ville taget 1-2 måneder før jeg overhovedet kunne få hende glad og frivillig ud af folden. Men allerede næste dag tog det kun 15-20min, så kom hun stille og meget forsigtigt hen til mig og jeg kunne trække hende ud. De følgende dage tog det kortere og kortere tid før hun kom mig i møde. Vi begyndte på tricks og fik allerede 5 tricks på plads efter kun omkring 10 dage! På plads, ligge ned, ligge flat, stejle og smile. Hun elskede det og var så rolig! Vi hyggede os en masse og trænede tricks for at få hende i gang. Vi fik også startet på longering, 8 taller om kegler, gå ture i skoven osv. Det er bare gået super godt.. Hun har bidt efter mig en del, sådan ikke ondt ment men fordi hun ikke har lært andet. Så det er endelig ved at være helt slut med det. Hun kommer mig nu galopperende i møde og vil helst ikke forlade min side! Hun kan også gå uden snor i skoven og hvis hun kommer for langt væk fra mig i skoven så galopperende hun hen til mig og går så fint ved siden af.. Så det har været en fantastisk måned, men har også krævet tålmodighed til den helt store guldmedalje både fra Millows side og min side!

D. 25 Januar 2014 fik jeg lavet fjerntelepati med Millow. Her er små udklip fra det:

Hun har aldrig haft et forhold til nogle, som hun har med dig. Hun vidste i starten ikke hvordan man skulle knytte sig, men det kom meget hurtigt – 1.-2. dag fornemmer jeg? På meget kort tid under alle omstændigheder. Hun mener det er din varme og kærlighed, der gør at hun altid har følt sig tryg ved dig – hun har ikke vidst hvad tryghed kunne være andet end mor og mad og kendte omgivelser før hun mødte dig. Hendes selvstændighed kommer af hendes forhold med kammerater og hendes mor. Hendes mor var meget passiv og hun har derfor fra start skulle klare mange ting selv og stoppede tidligt med at dige fast. Hun har ikke fra start af været vellidt på folden. I har allerede et meget unikt og stærkt forhold, utrolig flot – det virker som om, at I aldrig skal skilles – det ville være en mærkelig fornemmelse af tale med Millow uden dig og mon ikke du har det på samme måde?

Du skriver intet om jeres træning, men hun giver udtryk for at i bruger meget tid på at arbejde sammen, hun synes det er spændende at beskæftige sig med nye ting og udfordringer og hun elsker at mærke din glæde over hendes fremskridt – dette gør at hun sætter sine egne mål op og meget hurtigere opnår det som hun kan mærke at du ønsker. Fortsæt med at lave sjove ting sammen. Hun kan desuden godt lide stille hyggestunder, kun jer to. Hun er ikke så vild med for meget fysisk-kontakt, hun skal have det i begrænsede men gode mængder – hun kan lide at I bare deler tanker og slapper af sammen. Hun mærker at du får det godt med dette, hun kan fornemme at du har meget at tænke på – du har mange ting at bebrejde og hun vil sige at du er det dejligste der er sket for hende og at der ikke er nogen grund til – for dig – at have det skudt, du er det bedste der er sket hende.

10 Juli 2014:
Vi har allerede været gennem en kæmpe rejse. Nu 8 måneder lang og der er sket så utrolig meget. Først var det tricks der var fokuset. Derefter var der liberty, så var der agility, lange liner osv.
Det var været en sjov, fantastisk og hård rejse indtil videre. Men helt fantastisk så har vi fundet vores vej som vi følger nu. I april mødte jeg Marianne Florman som dyrker True Connection med sine heste. Den vej har vi valgt at følge nu. Kan mærke den påvirker Millow rigtig positivt og vi får mange gode og spændende oplevelser ud af det. Jeg lære utrolig meget af Millow og elsker at opleve verden med hende. At se den gennem hendes øjne er en kæmpe glæde!
Vi leger primært med det i tov med de 4 faser af intention, energi osv.
Vi skal prøve liberty i dag faktisk hvilket bliver utrolig spændende, glæder mig. Vores rejse er allerede fyldt med gode oplevelser, men den er flere år'tier lang endnu, heldigvis!
Kommentér på:
Shetlænder Ljósljelska Millow
Annonce