{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Diamant 2008

1.531 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sabina  S
Kvinde | 29 år | Oprettet: 23. nov 2007


Hannoveraner Diamant

Fødselsår:
2008
Højde:
små 167 cm. Han er en lille spirrevip
Temperament
Diamant har det blideste sind, med en god tænd og sluk knap! Sommetider når energi niveauet er lidt for højt, så kan spøgelserne godt komme lidt for tæt på, men selvom om han så skulle hoppe lidt, så er koncentrationen altid til at fange nemt og hurtigt igen.
Gangarter
Både skridt, trav og galop er langt over middel. Han har en enorm skulderfrihed, ét par effektive bagben og for altid ros for sin elasticitet!

Video af Diamant som 3 års i tyskland.
https://www.youtube.com/watch?v=sG4fzEIjcqs
Stævner
Vi har startet en enkelt lille klubstævne på Broholm, kort tid efter at jeg havde fået ham, og han netop var blevet behandlet for sine mavesår. Han red til 68,8%.
Stamtavle
Far: Desperados
Farfar: Donnerhall
Mor: Kamee
Morfar: Kagani II

På hans fars side har han både De Niro, Donnerhall, Wolkenstein II, Wletmeyer, Matcho AA og hans far; Desperados har resultater som taler for sig selv. Senest har han vundet de tyske mesterskaber og er kåret som årets hingst 2014 og ligger nr. 8 på verdensranglisten i dressur.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Diamant er med sin 167 cm og sit venlige sind, en charmerende lille skimmel. Jeg fik ham d. 25 november 2013, kort tid efter at jeg havde taget afsked med Romandino.
Han er oprindeligt fra Tyskland, hvor han er blevet redet af Dirk Seewald indtil Jan Bastrup købte ham til sin salgsstald i Danmark hvor jeg fandt ham. Han er min anden hest fra Bastrup dressage, og det er altid en fornøjelse at komme op til Jan og kigge på hest.

Da vi havde haft Diamanten i godt og vel en måned, fik han en voldsomgang atypisk kolik som endte ud med en akut indlæggelse på Højgård. Under hans indlæggelse viste det sig at han havde forhøjede infektionstal, og at det var en indfiktion som havde givet ham kolik. Lige siden jeg fik Diamant havde han aldrig ville spise sine måltider op. Vi mistænkte derfor at han havde mavesår, og en gastroskopisk undersøgelse bekræftede mistanken. Diamant blev hurtigt behandlet og to mrd. efter viste en ny undersøgelse at mavesårene var helet perfekt!

På grund af mavesårene og en efterfølgende hovledsforvridning + alt mit studenter gøgl hvor Diamant blev sendt hjem på sommerferie, er det først nu at vi for alvor er kommet igang sammen! Diamant er begyndt at rykke sig rigtig fint! Min træner Nalle er super positiv!! Og forhåbentlig går der ikke længe før vi er klar til at indtage stævnebanerne!
Kommentér på:
Hannoveraner Diamant
Annonce