{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Markeslevgårds Sam [Tidl. hest] 2008

586 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Markeslevgårds Sam

Fødselsår:
2008
Højde:
omtrent 1 m. Vi har desværre ikke et stangmål, så han bliver først rigtig målt næste gang han kommer på en udstilling.
Temperament
Super godt temperament. Han finder sig i børn, klapvogne, kørestol osv. Han er derudover en rigtig legeonkel på folden for min 4-års ismule og en 13 års shetter.
Gangarter
Den er lidt svær at svare på... umiddelbart ser det hele jo så småt ud på såden nogle små runde tøndeformede ponyer.
Stævner
Han har hverken været til stævner eller udstilling endnu, men der er lagt planer for dette i 2015
Stamtavle
mor: Kanteborgs Sangria S 3334
far: Ørnhøj Newton SH 310
Køn
Vallak
Bemærkninger
Sam var opstaldet hos os. Han var super sød og vi var glade for at have ham her, især fordi han er Bjarmis bedste ven, og han går godt i spænd med alle. Opstalder var en mor til en teenagedatter der desværre røg ind og ud af hospitalet, og da moren var lidt nervøs ved heste, så havde de ikke rigtig overskudet til Sam. Som mor til et barn med læbe-ganespalte, med 3 operationer på 2 år, kan jeg fuldt ud forstå dette. Hun spurgte om vi ville have Sam, og vi sprang til. Han kommer nu mest til at være mandens og børnenes pony, da børnene skal ride ham og manden er helt vild med ham og vil gerne hygge om ham.

Sam er en fantastisk lille rød basse, der er lidt småfed, derfor skal vi snart have fundet en part til ham, så han kan smide lidt kg. Han har de sidste par år intet lavet og skal derfor igang igen, og vi glæder os. Planerne er at få part på ham, få ham i form, og så skal han starte stævner og til skuer. Han bliver evt valgt til at tage med på skovtur med andre shettere i oktober, alt efter om han kan passe ponypuden og om datteren kan/vil sidde på ham, da han jo er ret rund (måske for rund til hende, da hun er ret lille).

Sam er blevet longeret, striglet og gået tur med siden vi overtog ham, men da manden passer børn mens jeg træner heste, og omvendt, så er det lidt svært at få andet end stald og fold-billeder. Det skal dog nok komme, så snart jeg får lokket nogen til at hjælpe.
Kommentér på:
Shetlænder Markeslevgårds Sam
Annonce