{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fie 2009

1.270 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Fie

Fødselsår:
2009
Højde:
Ca 93 cm. (Ikke målt)
Temperament
Jeg har haft hende i et par dage, så jeg kan ikke helt sige hvordan hun er endnu, kun sige hvordan det indtryk er jeg har af hende. :-)

Fie virker umiddelbart som en glad lille hest! Hun er en madame, som sagtens kan finde på at sige fra overfor vores to store islændere til trods for hendes kun 93 cm. Hun virker ufattelig rar, men da hun lige er blevet taget væk fra hendes mor og søster som hun har gået med hele livet, og aldrig er blevet håndteret af mennesker er hun forvirret, utryg og en smule bange.
Gangarter
Skridt, trav og galop. Helt normale shetlænder gangarter.
Stævner
Vi har ikke planer om at starte stævner.
Stamtavle
Ingen stamtavle.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Faktisk er Fie ikke min hest, men min mors. Det er sådan at til næste sommer drager jeg ud på nye eventyr med Indy og Frigg, og forlader gården for nogle år. Det stiller min mor og Brella alene tilbage, derfor skulle vi finde en selskabshest.

En lokal havde tilbudt os at komme ned og se på en unghest han ejer.
En 5 års gammel hoppe. Selvfølgelig en lille shetlænder! Hun var helt rå. De havde haft smed til hende, selvom hun nogle gange ikke var helt vild med det, og så kunne hun trækkes med. Hun var brun med sort man og hale. Det var det information jeg havde om hende.

Mit projekt med hende bliver at træne hende og gøre hende håndterbar og nem til min mor, til sommeren hvor jeg så rejser og min mor skal klare de to hyppere alene.
Én ting er sikkert og det er at det bliver spændende at arbejde med hende. Hun er helt rå i den forstand at man ikke kan komme til hende på folden, og man kan ikke røre hende, tage hovene på hende eller noget som helst..

Vi har kun haft hende i én dag. Som jeg lære hende bedre at kende og som vi går videre på vores rejse vil jeg opdatere mere. :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Fie
Annonce