{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Miss Light [Tidl. part] 2007

880 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ditte Dahl
Kvinde | 41 år | Oprettet: 23. okt 2004


Dansk Varmblod Miss Light

Fødselsår:
2007
Højde:
ca. 1.67
Temperament
Rolig, men stadig en bestemt dame, især når der øves trailerlæsning er hun lidt af en Diva
Gangarter
Super fine alle sammen, skal dog arbejdes lidt i skridten
Stævner
Med mig;

Træningsstævne i Mejlby
LC1: Godkendt med 73%
LC3: Godkendt med 68,8%

Thorsø rideklub 21/9-14
LC1% 67,6% og en 3 plads
samme % klasse LC2, 65% og nr. 5 af 11

Hadsund rideklub 27/9-14
LC1: 69% og en 2. plads
LC3: 69% og en 1 plads

Thorsø rideklub 11/10-14
LC1: 1 plads 69%
LC3 (Samme klasse) delt 6 plads 66,5% ud af 15

Thorsø rideklub 15/11-14
LC1; 70,4% 3 plads
LC2: 67,39% 1 uplaceret

Harridslev rideklub 16/11-14
LC3: 71,80% 3 plads
LB1: 68,23% 2 plads
KlubMesterskab: 2 plads.
Stamtavle
Far : Midt-west ibi-light
Morfar : Weltmeyer
Køn
Smuk hoppe
Bemærkninger
Miss er ejet af Denice Hansen.

Jeg har fra slutningen af august fået lov at låne Miss, i starten var det meningen i et par måneder imens Denice kom sig med sin ryg, men nu er det på ubestemt tid.

Miss er en rigtig kammerat, hun er super nem at ride, og indfinder sig bare hvor jeg nu end har bestemt vi skal ride, om det er på en græsmark, en stubmark eller en ridebane, anywhere.

Dog skal der trænes trailer med hende, hun gider altså ikke gå ind i den kasse. Men det er da lykkedes, og hun bliver bedre og bedre. Dog er det ikke sjovt 2 gange på en dag, så vi har en lille diskussion på stævnepladsen om vi skal hjem eller ikke. Jeg har dog vundet hver gang. Inden vi skulle til Thorsø nægtede hun, så det endte med jeg måtte få rykket min klasse til om søndagen, og så øvede vi ellers læsning hele dagen med Rikke Buhl.
Nu er der meldt til de næste par stævner og vi træner og træner så vi kan blive gode, og for håbelig starte højere klasser. Kondi skal der til fra vores begges side :)

Miss er simpelthen fantastisk at arbejde med, hun er blevet meget nemmere at longere efter Rikke Buhl træningen, hun lytter meget, løsspring i longen går også fint nu. Man kan ride hende i vild blæsevej og hun er stadig fattet og cool. Hun elsker en skridt tur ned af marken. Jeg har haft hende med i ridehus, og hun er SÅ nem at ride andre steder, jeg kan virkelig mærke hun er blevet stærkere, satser på LB nu her i november og så skal vi i gang med LAérne, men har lidt problemer med at komme tilbage efter vores øgninger. Men de skal nok komme
26/12-14. I dag kom dagen hvor Miss har fået sig en ny låner og skal et andet sted hen og bo. Jeg har nydt at arbejde sammen med hende, dog fik jeg ikke redet hende den sidste måned. Så det er det helt rette for mig. Miss er en hoppe som skal rides mere end to gange om ugen, og det har jeg desværre ikke tiden til. Men har fået et fantastisk forhold til hende, fordi jeg har lavet så meget træning fra jorden. Jeg glæder mig meget til at følge Rikke og Miss arbejde.

TUSINDE tak for lån af din fantastiske hoppe Denice :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Miss Light
Annonce