{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Ofelia tandal 2006

1.171 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sabrina Nina P
Kvinde | 28 år | Oprettet: 14. nov 2012


Traver Ofelia tandal

Fødselsår:
2006
Højde:
167 ca.
Temperament
Hun er utrolig rolig selvom der er fuldblod i hende, hun tager alt i stiv arm! Er utålmodig for hun vil rigtig gerne lave noget
Gangarter
Er ikke begyndt at ride hende endnu da hun lige skal falde til i stalden og omgivelserne, men når hun løber frit eller i longe har hun en utrolig lækker gang, om det er skidt, trav eller galop ser den bare behagelig ud.
Stævner
Nej, og har ikke startet travløb
Stamtavle
Kommer
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Var ude og kigge Ofelia fredag d. 26 sep. Meget utålmodig hoppe der havde et meget ivrigt "look" lige indtil vi fik hende ud fra stalden faldt hendes hidsighed og hun ville bare ud og lave noget. Vi tog hende i longe, og hun lytted på alle signaler, jeg skulle bare sige hvad jeg ville have hende til, så gjorde hun det. Hun var så skøn og rolig. Aftalte med den tidligere ejer at jeg ville have hende hjem hurtigt så jeg Fik Ofelia hjem i søndags d. 28 sep 2014 2 dage efter. Tidligere ejer havde ikke tid til alle sine heste pga. Arbejde. Så hun har stået stille et lille års tid, hvilket jeg ikke ser som et problem da hendes sind er fantastisk. Glæder mig til at kommer igang med hende :) jeg skriver noget mere og sætter flere billeder ind når vi har fundet kemien og lært hinanden bedre af kende :)

OPDATERING

Indtil videre går det super godt med Fifi :) vi rider små ture hver anden dag og longe træner for at få nogle muskler bygget op, da jeg fik hende låste hendes knæ sig, men af betydning at det var fordi hun ingen muskler havde bagi så det arbejder vi meget med, og hun låser ikke mere :) fifi har fået meget tillid til mig, at jeg kan få hende til at lægge sig ned på kommando:) hun elsker at lave noget og lytter EKSTREMT meget på mine ord og lyde, kan sætte hende i trav og få hende til stoppe ved kun lige at sige forbogstavet på lyden :) da vi endnu ikke har fået lave ridebane, klare vi det meste af træningen på marken og på tur, og når der kommer sne, giver det kun et plus til at vi rigtig kan komme igang med nogle muskler i bagparten:)
Kommentér på:
Traver Ofelia tandal
Annonce