{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Pronto (Tidl. Part. R.I.P) 1999

818 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

amalie r
Kvinde | 23 år | Oprettet: 2. okt 2011


Anden særlig race Pronto (Tidl. Part. R.I.P)

Fødselsår:
1999
Højde:
Ca. 145 cm.
Temperament
Han har en dejlig chokolade farve med sort man og hale, han har 3 hvide sokker og huler lige over øjnene (som jeg ikke helt ved hvad betydet)

Rigtig meget Menneske glad det vil sige, hvis der nu sidder folk oppe bag bariaren når vi rider, så skal han lige kigge over og se om de har godbidder, eller om de vil klø ham bag øret. Men han har et helt andet temperament når det kommer til sadelen, når man skal lægge sadel på ham så kan han godt finde på at bukke osv. alt det på grund af at han har haft en rygskadde, og dermed tror han at sadelen er lidt farlig når den skal på og når man stiger op, så dsv. må jeg bruge skammel for at komme op.
Gangarter
Når han skridter på ham kan man allerede der mærke om han har en god dag eller ej.
I traven kan han godt stresse lidt med at komme frem, især når han springer.
Og har han en god dag er galoppen rolig og blød, men har han en dårlig dag skal alt bare smadres. Så der galopere han hurtigt, og ude af takt.
Stævner
Vi skal til vores første stævne sammen 26. Oktober
Stamtavle
Ingen
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er stædig, i hans lille verden bestemmer Pronto. Han kan let finde på at bukke osv. hvis han ikke får sin vilje, han er dsv. kun min part, men han er hesten i mit liv, jeg vil ikke have andre.
Hvis jeg blæser ham på mulen åbner han munden så jeg kan puste ham der inde, og som tak slikker han mig i hele hovedet med sin store pony tunge (Jeg ved ikke helt hvorfor han kan lide det). :'-)

Undervisning D. 7 oktober 2014:

Jeg kom ud på rideskolen og gik direkte over til Pronto, jeg stod og kælede med ham og gav ham en godbid, så går jeg får at hente udstyret og så snart jeg var 3 meter væk fra boksen begynner han og sparke på lågen fordi han er sur over at jeg går fra ham. Da jeg så kom tilbage tog jeg ham ud og begyndte at strigle og så er der en hest i en boks der kan nå ud til ham og dermed snuser han til Pronto og Pronto flipper ud så jeg har nød til at rykke frem. Så kommer vi ud på banen også går det faktisk rimeligt godt. Så skal vi lave en ponygames øvelse med 2 Tønder og 2 flasker han ender at losse til den ene tønde så det hele selfølgelig vælter.
Men er vi så færdige og sadler af også bliver han lukket ind i sin boks, og fordi mine forældre var forsinket gik jeg ind i boksen og hyggede med til de kom.
Kommentér på:
Anden særlig race Pronto (Tidl. Part. R.I.P)
Annonce