{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Kornela 1996

790 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*GryVejenWexø*
Kvinde | 25 år | Oprettet: 22. jun 2011


Haflinger Kornela

Fødselsår:
1996
Højde:
Ved ikk den præcise højde, men vil skyde på en 150 :)
Temperament
En lidt bestemt dame ude på folden, men en skattebasse når der skal strigles og gives godbidder ;)
Gangarter
Hmm altså eftersom jeg fik hende igår (mandag d 6-10-2014) har jeg ikk rigtig set hendes gangarter endnu, men udaf hvad jeg har set har hun en meget vuggende gang, med højeforben i trav :)
Stævner
Ved ikk, da jeg jo ik har haft hende i så lang tid. :)
Stamtavle
øøøhm altså hun er importeret fra Østrig så hendes pas står på tysk og Engelsk..

Men hun er efter Hingsten Waldstadt
og hoppen Kirsten..
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Somsagt fik jeg hende jo igår, som bytte for min anden pony Fox, hun stod på sjælland før ude nær ringsted sammen med en utrolig køn hingste basse der hedder Mickey..
Det hele startede faktisk bare med at jeg nu havde haft Fox tilsag i 1 år, og at jeg så begyndte at kigge efter hest istedet, sååeh lørdag nat sad jeg klokken bæh og ledte efter en hest, da jeg ligepludselig stødte på denne diamant! jeg vidste godt klokken var mange men prøvede alligevel at skrive til annoncen.. Kornelas ejer svarede og vi ringede sammen dagen efter... heldigvis var vi lige i kbh den dag og vi tog op og så hende, var solgt med det samme, og vi blev enige om at de skulle komme dagen efter med Kornela og så fik de Fox med hjem som en lille bytter, da de allerede ledte efter en lille størrelse :) Så sådan blev det, klokken halv tolv igår (mandag 6-10-2014) kom min lille prinsesse hjem :) Jaah og undskyld de ensartet billeder men har jo så ogs kun haft hende i to dage :)

9/2-1015.

Så blev min prinsesse op staldet et super fedt sted, Gartnergården som ligger ude mod Ryslinge, super fede bokse, og et dejligt ride hus til superfed pris og søde mennesker. planen er nu at vi skal igang med slankekuren da hun stadigvæk er alt for fed ;) vi skal igang med træningen fra jorden hvor vi vil fokusere på et bedre bånd samt tilknytning på og over jord. vi vil træne horsemanship, spring, og lidt dressur, vi skal træne trailer, andre hest, og larm, bla, traktor, biler, maskiner generelt, hun skal plejes, klippes, vaskes, og alt muligt så hun kan nå at blive lækker til sommeren når jeg skal ud og vise hende frem..

Vi skal ha styr på nogle kåringer før vi kan starte op på dyreskuet da hun er af østrisk stamtavle. det vil løbende bilve opdateret med både billeder, videoer, tekst m.m så følg endelig gerne med ;)

Love fra Kornela og miigh <3
Kommentér på:
Haflinger Kornela
Annonce