{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Staccato Hedelund [Tidl. part] 2004

727 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Athos&Nanna<3
Kvinde | 28 år | Oprettet: 14. aug 2011


Oldenborg Staccato Hedelund

Fødselsår:
2004
Højde:
168
Temperament
Cato har det dejligste temperament. Så blid, så følsom, så hengiven. Han er utrolig lærenem og lyttende. Han er sådan en hest hvor du 99,999% af tiden kan føle dig fuldkommen sikker. Han vil altid passe på dig. Han er let utryg når det kommer til tur, men hvis bare man er der for ham, så er han simpelthen så sød alligevel. Der er faktisk ikke rigtig noget dårligt at sige ift. Hans temperament.
Gangarter
Cato er af den gamle type, deraf også en tung type. Alle hans gangarter er tunge, men ikke at sige at de er dårlige.
Skridt: Han har en fin taktet skridt, lidt tung, men meget stabil. MIDDEL
Trav: Meget fin og følsom trav, super let ift. Hans andre gangarter. Han træder super fint ind under sig og super lyttende overfor stemmen og schenklerne. OVERMIDDEL
Galop: Har max galopperet på ham 5 gange, men kan godt vurdere hans galop til tung. Det er en opadgående galop med en masse kræfter i, og han gør den virkelig rummelig. På nogen punkter er den faktisk super svær at sidde i, men på andre punkter er den også bare sådan rigtig gyngestol agtig. MIDDEL til OVERMIDDEL.
- Men traven er hel klart hans foretrukne.
Stævner
Ingen. Men planen er at starte noget dressur, spring og ringridning.
Stamtavle
F: Buster Kjærgård OHL 678
M: Rose Hjortelund OL 9146
MF: Markant
Køn
Vallak
Bemærkninger
Cato er min part og det har han været siden august 2014. Men han er også meget mere end det. Han er min læremester og min kammerat.
Cato er super dygtig, super sød og bare super dejlig. Han har allerede nu lært mig en masse, og føler at jeg lærer hver gang jeg er ude hos ham. Han åbner op og deler bare af sin lærdom. Han er så klog, så fantastisk. På ham føler jeg mig tryg. Han har sådan en måde at få en til at føle sig tryg. Jeg er aldrig bange for at ryge af, at han stikker af med mig, laver ballade m.m. fordi jeg ved, at selvom han bliver bange o.l. så bliver han hos mig, hverfald mentalt. Han søger trygheden og nærheden hos mig, og jeg giver ham den uden at tvivle. Han fortjener al den kærlighed han kan få. Han er sådan en dejlig dreng. Er super beæret over at have lært sådan et dejlig individ at kende. Uden på er han stor, men indeni en sød lille dreng man bare ikke kan andet end at elske. Søde Cato <3

Jeg rider primært dressur på Cato, men vi rider også ture, laver jordtræning, springer små spring og bare generelt hygger.
Kommentér på:
Oldenborg Staccato Hedelund
Annonce