{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Fillinghams Dinky Boy [Min part] 2003

841 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Isabella & Dinky
Kvinde | 27 år | Oprettet: 12. dec 2009


Tinker Fillinghams Dinky Boy

Fødselsår:
2003
Højde:
1.42-43.
Han kan dog syne større da han er ret kraftig bygget :) (og stadig har en god sommermave)
Temperament
Dinky er den sødeste, mest kælne og nusseglade hest du møder. Han er helt rolig af temperament men kan også godt tændes op hvis man vil det. Han er en pony med benene plantet solidt på jorden og han bliver sjældent bange - dog nogle gange hvis han er alene.
Han elsker som sagt at nusse og han kan også godt finde på at nusse en tilbage. Samtidig slikker han på alt der kommer inden for rækkevidde :)
Gangarter
Dinky har tre rigtig fine gangarter. De er ret små i det da han tager små ponyskridt.
Stævner
Stamtavle
Jeg kender ikke stamtavlen, men jeg ved at han er blevet shippet med skib fra Irland til Danmark da han var en lille pjævs. I Irland skulle han eftersigende have levet som stort set vildhest indtil han var en 2-3 år hvorefter de så har taget ham ind og sendt ham her hjem.
Køn
En super dejlig vallak
Bemærkninger
Dinky er så ekstremt skøn og man kan på ingen måde undgå at holde af ham.
Jeg har kun haft part på ham i ca. 2,5 måned og alligevel føler jeg at jeg har kendt ham meget længere. Vi har allerede fundet ud af hvordan hinanden reagerer og det er jo super skønt.

Vi arbejder i øjeblikket på at komme godt i gang med træning fra jorden og vi har lige lært noget om hvordan man eks. i longeringen kan styre hesten ved hjælp af ens energier. Dette synes jeg er super spændende og glæder mig til at komme meget længere med. Samtidig rider jeg bidløst men det betyder ikke at det nødvendigvis kun er hygge ridning. Jeg er lige så stille begyndt på at ride noget let dressur med ham i vores sidepull hvilket jeg synes at han tager super fint :)
Kommentér på:
Tinker Fillinghams Dinky Boy
Annonce