{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Lucille/ Lucy 2010

609 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Lucille/ Lucy

Fødselsår:
2010
Højde:
Lucille er en lille pony på 85cm
Temperament
Lucille er utrolig sød- men også stædig! Hun kan til tider være rigtig fræk, men det er nu bare en charme i mine øjne!
Hun er klog og snu og så lære hun utrolig hurtigt!

Hun er tilredet i år og har endnu ikke tabt et barn! :) Hun elsker de små mennesker, og giver de lidt mad eller gider at nusse, så er hun god som dagen er lang!

Gangarter
Lucy har en fantastisk gang efter sin mor! Hendes trav er meget svævende når hun skal vise sig frem, og hun har en rigtig ponygallop :)

Stævner
Lucy har endnu ikke gået noget stævner endnu, men jeg kunne forestille mig at hun kommer til at deltage i nogle agility klasser både fra jorden med mig, og fra ryggen med hendes rytter:)
Stamtavle
Lucy har en stamtavle. Hendes mor bor hvor lucy bor, og hun har både kendt mor og far- altså Lucys mormor og morfar.
Hingsten kan jeg ikke huske i hovedet.
Mor: Lille Puk
Søster: Rose
Køn
Lucy er en rigtig hoppe:)
Bemærkninger
Lucy er super sej til tricks. Jeg ligger og leger med hende 2-3 gange i ugen når jeg har tid, og hun kan diverse øvelser som kysse, ryste på hovedet, smile, neje, stille sig op på ting jeg beder hende om, hun kan stemmestyres nogenlunde, hvilket er rigtig smart.
Jeg håber på at kunne lære hende, at ligge sig ned på et tidspunkt. Hun er også på vej til, at blive god til lange liner. Jeg håber på at kunne køre hende med slæde på et tidspunkt!:)

Lucy er også god til spring! Hun flyver derud af:)

Til tider kan hun være lidt træls, for finder hun ud af at hun kan komme under hegnet, ja så er græsset bare altid grønnere på den anden side ;) Dette havde jeg problemer med hende i starten da vi fik hende tilbage! Havde vi trænet, og jeg da satte hende på fold, så skulle hun da med ud igen, vi skulle jo træne ikke?:)

Jeg husker også lucy fra da jeg startede på min rideskole, jeg så hende på den første ridelejr, og jeg sad ved folden og hun nussede mig i håret. Hun blev kort tid efter solgt, og da stedet gik konkurs fik ejeren lov til at hente hende igen, så nu træner jeg med min ynglingspony lucy igen:)
Kommentér på:
Shetlænder Lucille/ Lucy
Annonce