{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Elvis *SOLGT* [Tidl. hest] 2000

2.826 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lilianna  S
Kvinde | 36 år | Oprettet: 6. dec 2006


Anden særlig race Elvis *SOLGT*

Fødselsår:
2000
Højde:
165 cm :)
Temperament
Sød, fremadgående og en lille bølle :) eller en stor bølle :) har fået rigtig mange flyveture på ham, men det var mest dengang da han var 4-5 år gammel.. Han er blevet lidt bedre :D
Gangarter
skridt okay

Flot trav..

God springende galop..
Stævner
En masse gode resultater :)
Stamtavle
Nej desværre :( men han er alligevel en sød hest :)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Sød, smuk vallak som elsker at springe og lave en masse ballade. Sød og arbejdsvillig og ride på, men også en hest der godt vil bestemme, og prøve at ta røven på en. Men hvis han bare ikke får lov til det så er han sød :)

Spring er ikke farlige men det er alt andet :S meget mærkelig.. så han umulig og ride tur på alene, for et blad der vender forkert er meget meget farligt :S

Fik ham som 4 års, så har selv lagt det meste arbejde i ham.. er jeg meget stolt af :) Sys selv jeg har gjort det meget godt.

Er også en super glad hest som rigtig gerne vil snakke med alt og alle.. elsker at blive nusset. Han er også rigtig glad ude på folden og vil også der gerne snakke med de andre heste. han hader at være på fold alene, og at stå i stalden alene.. men så det godt han har en masse kammarater både i stalden og på folden.

Solgt
Kommentér på:
Anden særlig race Elvis *SOLGT*
Annonce