{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Sahfari OX [Tidl. hest] 2005

817 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie N
Kvinde | 40 år | Oprettet: 1. jan 2005


Arabisk fuldblod (OX) Sahfari OX

Fødselsår:
2005
Højde:
156 cm i MH
Temperament
Sød og social, meget rolig og afslappet for at være en Araber, men kan dog godt blive forskrækket men falder lige så hurtigt ned igen.
Gangarter
Gode gangarter. Vejvindende trav og elegang galop.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Far: DA Korrado
Farfar: Kubinec
Farmor: Al Zahra

Mor: Eganik
Morfar: Baletnik
Mormor: NA Elegantka
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Sahfari blev købt meget impulsivt, da jeg stod og manglet en hoppe til en bedækning jeg havde købt, og faldt over hendes annonce. Samme dag kørte vi op med Andromeda til hingst og kørte forbi Sahfari og kigget på hende. Hun kom løbende mod en på fold og lagde mulen til mit kind. Hun skulle da bare med.
Hun er en smuk og fornuftig hoppe med god eksteriør og højde så jeg glæder mig meget til at se hvad hun kan lave i avlen.
Desværre har Shafari fået en voldsom gjordkrampe pga mange låsninger, forkert sadel og dårlig håndtering i tidligere liv, så hun skal ikke bruges som ridehest. Hun fik dog en stor runde med kiropraktik, ordnet tænder og trukket to ulvetænder, vaccineret op igen med basis og fik beskårne nogle ret skæve hove efter hun kom hjem til mig.
Hun blev desværre ikke drægtig i år, men vi prøvede kun en gang pga det allerede var så sent på året, så vi går frisk på igen til foråret og så får vi hende lige skyllet og klar på alle måden inden afrejse til hingst :) Hendes udkårne er Sam-A-Li så det er med garanti et rødt føl der kommer ud af den kryds.
Efter jeg har fået mit drømme føl efter Sahfari, skal hun indgå i avlen på stutteri Skawbo.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Sahfari OX
Annonce