{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Batman [Tidl. hest] 2010

647 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kathrine // Team Ryttergård \\ K
Kvinde | 39 år | Oprettet: 28. maj 2007


Anden særlig race Batman

Fødselsår:
2010
Højde:
90 cm i stg i en flot og robust krop.
Temperament
Sød og rolig. Med tænding. Vi fik den lille bandit som hingst. Dog meget rolig, indtil der kom en lille dame til. Så han blev hurtigt kastreret. De går sammen nu, og elsker hinandens selskab. Batman bliver håndteret af min 5 årig datter. Som selv renser hove, og trækker rundt med ham. Han følger hende igennem tykt og tyndt. Virkelig en dejlig lille pony.
Gangarter
skridt - middel
Trav - middel
galop - middel
Stævner
Ingen.. Og regner bestemt heller ikke med at han deltager i et. Vi har snakket om børnedyrskuet i odense til næste år.
Stamtavle
Ingen
Minishetlænder

Vi har fået ham en kvinde, der har "reddet" ham fra vanrøgt. Han stod i pløre til maven sammen med en anden ung pony. Så jeg har ingen ide om hvad han er for en. Men mit bud er minishet.
Køn
En smuk sort vallak.
Bemærkninger
Vi fik Batman til vores yngste datter i Juli. Dejlig lille fyr. Vi fik ham som hingst, og han var lidt en bandit. Trynede alle de store på folden. Vores datter blev utryg ved ham, så han blev kastreret i August. Det er det bedste vi nogensinde har gjort. Han er den sødeste børnepony. Han kan rides (dog med longe), vi har kørt ham for vogn (hvilket han elsker) og vores datter håndterer ham selv.

Han trives bedre og bedre for hver dag der går. Han styrer showet med hård hov. Han har styr på sin dame, og kommer os altid galoperende i møde på folden. Han elsker at være i hænder, og tosser rundt med Laura hver dag..
Kommentér på:
Anden særlig race Batman
Annonce