{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Amanda 2005

311 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Langagergård* Monica T
Kvinde | 36 år | Oprettet: 29. sep 2013


Anden særlig race Amanda

Fødselsår:
2005
Højde:
90 cm
Temperament
Helt blid og rolig.
Hun siger dog fra på en rolig, bestemt måde.
Men hun er lige så god som dagen er lang
Gangarter
Har indtil videre kun set hendes skridt. Men den er stille og trissende. Men kan også sagtens gå godt fremad
Hendes trav er en lille "speedy"
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vi har den 25.10.2014 hentet skønne lille Amanda.
Hun er vores datters første hest. Vores datter Nathalie er 2 år og 8 måneder, men hun ved rigtig meget om hvordan hun skal være omkring heste og hvordan man styre dem.
Da vi var oppe og se hende var der ingen tvivl, hverken fra vores eller sælger side. Det var bare kærlighed ved første blik :)

Hun er en sød lille shetter, som er sort med lidt brun på mulen og lidt gråhåret. :-)

Hun går sammen med min mands hingsteføl, Walker. Vi håber på at kan lukke alle 4 heste sammen indenfor kortere fremtid ( min hest og min venindes).

Nathalie er ude ved Amanda hver dag, og hjælper med alle tingene. Om det er at strø halm eller ride - det er lige står fornøjelse.

28/10-14: Vi modtog i dag hovedtøjet til Amanda (hold fast det er bette...) Men det passer hende super godt. Og selvfølgelig skulle Nathalie ud og prøve det. Så vi øver stille og roligt med signalerne til stop, højre, venstre og frem.
Nu søger vi bare efter en lille sadel. Men indtil da får hun øvet hendes balance ;)

Juleaften 2014 fik Nathalie en lille sadel i julegave - hvor var hun bare stolt :) Hun har ikke helt prøvet den endnu, pga vejr og tid :(
Men sidst i januar 2015 da der var en del sne, prøvede vi at spænde en lille kælk efter Amanda. Hold fast hun nød at lave noget og bare tulle rundt i sneen med ungerne efter sig. Både Nathalie og Phillip synes det var sååå sjovt.. De kunne have været ude og lave det hele dagen tror jeg. :)

Nathalie træner med Amanda, ligesom hun ser mig gøre det med Rose. Op med hovedet, og til hver side. Det er så sødt at se. :) Og de går ture i haven, så Amanda kan få lidt græs, og de begge kan øve sig i at det er Nathalie der bestemmer.
Kommentér på:
Anden særlig race Amanda
Annonce