{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Comaros Combo Breaker 2011

5.228 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DayDreamer "DD"
VIP
Kvinde | 29 år | Oprettet: 26. feb 2013


Shetlænder Comaros Combo Breaker

Fødselsår:
2011
Højde:
5 November 2014

Ca 95cm.
Vægt : 215
Temperament
Indtil videre virker han som det man forstår under en typisk vallak. Finder sig ihvertfald i meget, kun hvis han står bundet for længe, mener han bestemt at skulle øve på nogle ninja moves.
Gangarter
Typiske små, alle 3.
Stævner
Nope.

Intershowhorse:

- Februar 2015.
Klasse: Smukkeste hoved.
3 Plads. Ud af 39.
Stamtavle
Nope. Formodes dog en lille islænder/fjordhest blanding.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Combo blev solgt den 5 November 2017.
Havde glæden af ham i 3 fantastiske år. Nu fortsætter hans rejse hos en ny dejlig familie.


Lille Combo er helt ny i flokken. Meningen var at vi bestemt ikke skulle have flere, men så opstod der problemer med vores lille pony Victor. Victor har været tidligere misbrugt og han fik pludselig tilbagefald. Ingen af de andre ponyer har kunnet hive ham med op igen, da de selv har en grum fortid, så Victor hev dem faktisk med ned i stedet.

Vi kom ind på at vi må overveje den svære beslutning hvis der ikke snart sker en ændring. Og så kom Combo.
Jeg så tilfældigt at han blev bortgives her og nu, og slog så til. Han er trods alt en pony med NORMAL fortid og så en rigtig vallak.
Mit håb bestod i at han måske kunne støtte Victor og vise ham på vej. Og hvis ikke måtte han indtage hans plads, hårdt sagt.

Samme dag hentede vi ham hjem.
Han har inden tidligere ejer fik ham båret navnet 'Falcao'. Hun omdøbte ham så til 'Combardo' ligesom i reklamen 'KOM BARE DU'. Og jeg må indrømme at det ikke faldt helt i min smag, så navne forandrings tænkeboksen slog til igen.

Min mor kunne ikke huske hans 'Combardo' navn og blev ved med at kalde ham 'Comaro' ved et uheld.
Min kæreste gik og kaldte ham Combo, som forkortelse af 'Combardo' og pga han begyndte på det blev jeg ved med at tænke 'hah han er en "Combo Breaker'' (fra tetris) fordi jeg havde et lige antal heste inden og så ødelagde han comboen LOL.

Så det faldt pludseligt naturligt at navnet blev Comaros Combo Breaker. Og det er nu indsendt.

Han kom hjem til os den 3 November, så han har kun været en del af familien i små 2 døgn. men allerede i de 2 døgn har han virket underværker hos Victor! Så det tyder absolut godt det hele.


Inden for sølle 2 uger kan Combo nu allerede følgende tricks; Stejle, neje, smile og spanske løft.
Og så skal der vist tilføjes der kun er blevet trænet tricks 3 gange af ca 20 minutter. Dvs alt overnævnte er indlært på en time. Kloge krikke!

23 November 2014
- Combo har nu officielt været med til hans første show udenbys. Gik over alt forventning :)


5 December 2014

Ja. Så fandt man ud af Combos fortid. Han har haft 4 forskellige ejere på 1,5 år. 5 hvis man tæller dem med der altså ej ville have ham.
Jeg fik fat i Combos 2 ejer (3) ejer, eller dvs hun fandt mig.
Og kunne oplyse mig omkring at han var en hitte pony. Dvs han blev fundet strejfende rundt i Herning, for 1,5 år siden. Dem der fandt ham (som jeg kalder første ejere, 2 hvis vi tæller dem med der mistede ham) prøvede finde hans rigtige ejere, men uden held. Så solgte de ham til hende der kontaktede mig.
Og hende der døbte ham Falcao. her gik han med en hingst der lignede Victor, men da de fik deres hoppe hjem igen, blev hingsten for voldsom. Så solgte hun ham til hende jeg købte ham fra.
Og den 3 November fik jeg ham jo så foræret.

Sååå ja jeg troede jeg havde fået en pony hjem helt uden tung bagage, men jeg tror ligesom skæbnen mener jeg bare SKAL have krikker med en fortid der vil noget.
Men nå ja, han er jo ikke mindre dejlig af den grund!
Tilgengæld er jeg ved at blive hidsig over jeg ikke ved noget om hans liv inden han blev fundet herreløs. Gad vide hvad han hed, hvem der havde ham og hvordan i alverden han havnede som en pony ingen ville kendes ved den gang.
Kommentér på:
Shetlænder Comaros Combo Breaker
Annonce