{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Thajs 2002

580 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Jørgine L
Kvinde | 37 år | Oprettet: 13. aug 2009


Oldenborg Thajs

Fødselsår:
2002
Højde:
168 cm
Temperament
Thajs er som regel som enhver anden oldenborger, utrolig sød og rar og meget kælen. Kan være lidt sløv i dressuren, hvor han ikke altid laver noget medmindre man virkelig siger han skal:) Men så kan han pludselig svinge - der er en del fuldblod i hans stamtavle, så han kører sig selv helt vildt op over de mærkeligste ting, På jagter og ture til stranden, hvor han er blevet fragtet et sted hen i trailer, foregår det også i "trip trav" og galop på stedet hele turen. Han kan have svært ved at falde ned når han kommer hjem efter de ture. I boksen karter han rundt og sveder, så det bedste er faktisk bare lige at lukke ham på fold, så han kan falde ned derude. Han elsker at springe.
Gangarter
Hans gangarter er middel eller lidt over. Især hans galop er fantastisk.
Stævner
Han har ikke gået nogle stævner grundet min manglende interesse, Han har deltaget i et par små jagter.
Stamtavle
Thajs er efter Rams Jr. med Gay Baron XX til morfar.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Thajs har været mit lille "problembarn" de sidste 8 år. Han har haft nogle uheldige episoder i starten af hans tilridning. Jeg har fået fortalt, at de bedøvede ham og derefter gav ham sadel på. han havde bare ikke fået nok bedøvelse, så da han vågnede af rusen, tog pokker ved ham og han endte med at ligge og rulle rundt i noget hegn som sad fast inde under sadlen.. Så Thajs er en skeptisk hest og tænker oftest fare på færde frem for lige at tænke sig om og se hvad det egentlig er. Hans værste vane er at bukke fuldstændig sindssygt, hvis han bliver tilstrækkelig forskrækket, nok et levn fra den første gang med sadel på, og det er umuligt at blive siddende når han først går igang.
jeg har brugt oceaner af tid på at gøre ham tryg ved forskellige situationer og har nu indset at det ikke bliver bedre. Han vil altid have en vis skepsis i sig, hvilket egentlig er forståeligt nok. Han er en hest, som kræver utrolig meget tålmodighed og vil nok altid være det:)
Kommentér på:
Oldenborg Thajs
Annonce